Varsó 3 napos egyéni városlátogatás, Lengyelország, Mazovsko - Varsó, Varsó, 2018-03-28, Reggeli

Varsó 3 napos egyéni városlátogatás starstarstar

Varsó  3 napos egyéni városlátogatás
LM
Időpont:
2018-03-28 – 2018-03-30
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap / éj
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58670687
44 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése : Varsó *** 3 napos egyéni városlátogatás
Leírás
3 napos városlátogatás Varsóban *** egyénileg: A lengyel főváros sokkal több izgalmat és érdekességet rejt magában, mint azt gondolnánk, így meglátogatása mindenképpen nagyszerű ötlet. A néhány napos barangolás alatt lehetőségünk adódik magunkba szívni az építészeti stílusok kavarodásának báját, a parkok üde zöldjét, a kávézók és éttermek gasztronómiai csodáit. Meglátogathatjuk az Elnöki Palotát, a Chopin szalont, a Szent Anna templomot, a Lazienki parkot és palotát, evezhetünk a város valamely taván, vagy csak egyszerűen céltalanul sétálgathatunk az Óváros utcáin. A várost és az élményeket a helyiek túláradó vendégszeretete és kedvessége varázsolja feledhetetlenné.
Program

1. nap - Budapest, Varsó

Elutazás menetrendtől függően repülővel Varsóba. Utazás a szállodába egyénileg (transzfer foglalható), szobák elfoglalása. Szabadprogram.


2. nap - Varsó

Reggeli után egész napos szabadprogram Varsóban, látnivaló akad bőven. Bármely tömegközlekedési eszközzel nyugodtan nekiindulhatunk a programunk megkezdéséhez. 


3. nap - Varsó, Budapest

Reggeli után szabadprogram Varsóban, majd a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre (transzfer foglalható). Hazautazás Budapestre.

 

Alapár tartalmazza

Repülőjegyet a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest-Varsó-Budapest útvonalon, személyenként 1 db nagyméretű kézipoggyászt (max 15 kg, 56x45x25 cm).Szállást a választott turnusra a megadott ellátással (várható szálloda: Hotel Gromada *** Warsaw). A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében a végleges foglalásig változhat. A repülőjegy kiállítás után nem visszatéríthető és nem módosítható!

Alapár NEM tarlalmazza

Repülőtéri illetéket (változhat!), repülőjegy felárat (indulásonként eltérő lehet, a weboldalunkon az árkalkulációs táblában tüntetjük fel az aktuális felárat), útlemondási biztosítást (1,4 %), BBP biztosítást, transzfert, fakultatív programokat, üdülőhelyi díjat (kb. 1 EUR/fő/éj).

Kiutazas-leirasa

Utazás a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataival a Budapest-Varsó-Budapest útvonalon, személyenként 1 db nagyméretű kézipoggyászt (max 15 kg, 56x45x25 cm). Fedélzeti ellátás térítés ellenében! A repülőjegyek foglalása speciális foglalási feltételekhez kötött. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Etkezes-leiras
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum infó
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Lengyelországba.
Várható kötelező költségek a helyszínen
idegenforgalmi adó: kb. 1 EUR/fő/éj

Választott utazás: Varsó 3 napos egyéni városlátogatás | Varsó | repülő | Időpont: 2018-03-28 – 2018-03-30 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI