Városlátogatás repülővel: Berlin, Németország, Oberbayern, 2017-10-27, Reggeli

Városlátogatás repülővel: Berlin starstar

Városlátogatás repülővel: Berlin
Időpont:
2017-10-27 – 2017-10-30
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:49686495
74 500 Ft -tól (-0 %)

Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy az útvonal a 2017-es évre vonatkozóan már nem elérhető.

A jövő évi pontos dátumok és árak felől 2017. decemberében tájékozódhat honlapunkon!

VÁROSLÁTOGATÁS REPÜLŐVEL: BERLIN

2017. július 20-23.
4 nap/3 éj

Utazás:
Menetrend szerinti repülőjárattal Budapestről, 3. napon légkondicionált autóbusszal.

Szállás:
3 éjszaka 2/3 csillagos szállodában. A szobákban fürdőszoba, WC, TV található.

Ellátás:
Bőséges reggeli (fakultatív vacsora).

Programok

Lassan már azok sem emlékeznek rá, hol húzódott a hírhedt berlini fal, akik annak idején a nyugati oldalról többször is átnéztek a keleti oldalra, a direkt erre a célra épített emelvényekről. Berlinnek már egyetlen része sem amerikai vagy szovjet. Berlin minden ízében, minden részletében újra berlini. Tele múzeumokkal, építészeti csodákkal, remek éttermekkel, gazdag áruházakkal és európai szinten meghatározó kulturális élettel.

1. nap: Budapest - Berlin

Elutazás repülővel (menetrend függvényében) Berlinbe. Érkezést követően transzfer a szállodába.

2. nap: Berlin, az új főváros

Reggeli után egész napos metrós és gyalogos városnézés keretén belül ismerkedünk az újraegyesített Berlinnel. Potsdamer Platz – Berlin új központja, a Reichstag új épülete (kívülről), a berlini fal maradványai, Brandenburgi-kapu - Berlin jelképe, Múzeum-sziget, Operaház és az Unter den Linden épületei, Checkpoint Charlie, a Megemlékezés helye (a fasizmus áldozatainak nemzeti emlékhelye), stb.
Fakultatív program: hajókirándulás a Spree-folyón. Élményteli vízi úton, a berlini csatornákon utazva ismerkedünk a német fővárossal.
A fakultatív program ára: 5.900 Ft.

3. nap: Berlin – Potsdam

Reggeli után folytatjuk városnézésünket Berlinben, séta a történelmi városrészben, idegenvezetéssel. Délután további alternatívák (egyénileg): Múzeumok, Székesegyház, Berlin Állatkert, vásárlási lehetőség a híres KADEWE-ben, a világ egyik legnagyobb bevásárló központjában.
Fakultatív program: Délután elutazás Potsdamba. Ez a város királyi székhely, az európai határokat rögzítő 1945-ös potsdami egyezmény színtere. Történelmi belváros megtekintése: Régi és Új Piactér, Régi Városháza, Luisenplatz, Sanssouci kastély és a park megtekintése.
A fakultatív program ára: 15.900 Ft

4. nap: Berlin - Budapest

Reggeli után (menetrend függvényében) transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Figyelem: A városnéző programok sorrendje felcserélődhet!

Az ár tartalmazza

A részvételi díj tartalmazza a repülőjegyet, 3 éjszakai szállást reggelivel, repülőtéri transzfert, idegenvezetést Budapestről és a felsorolt programokat.

Az ár nem tartalmazza

Nem tartalmazzaa BBP és storno biztosítást, csomagfeladást a repülőre, a programok során fizetendő belépődíjakat illetve helyi tömegközlekedési díjakat (kb. 20.000 Ft).

A belépők tényleges ára az aktuális árfolyam függvényében módosulhat

(Indulás előtt 1 hónappal a részvételi díja repülőjegy és illeték árának aktuális függvényében módosulhat!)


Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Városlátogatás repülővel: Berlin | Oberbayern | repülő | Időpont: 2017-10-27 – 2017-10-30 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI