ÚJ!!! Dobronak (Orchidea Farm) és Maribor (Szlovénia második legnagyobb városa), Szlovénia, Terme Maribor, 2018-09-02, Önellátás

ÚJ!!! Dobronak (Orchidea Farm) és Maribor (Szlovénia második legnagyobb városa)

ÚJ!!! Dobronak (Orchidea Farm) és Maribor (Szlovénia második legnagyobb városa)
Időpont:
2018-09-02 – 2018-09-02
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap / 0 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:59825912
8 500 Ft -tól ( | -0 %)

Leírás
A reggeli órákban nyakunkba vesszük a világot és felfedezzük Közép - Európa egyetlen Trópusi kertjét és Orchidea Farmját Dobronakban. A farmon évente 1-1,5 millió növényt nevelnek, melyeket lehetőségünk lesz megcsodálni.
A látogatást követően rövid kis aktív feltöltődés az orvosok által is híresnek tartott Energia Parkban, Dobronak határában.
Ezután újult erővel továbbutazunk Szlovénia második legnagyobb városába, Mariborba, ahol felfedezzük ezt a csodás Dráva menti kisvárost. Közös séta során megtekintjük a legfontosabb látnivalókat (városháza, víztorony, Fő tér, Keresztelő Szt. János katedrális és a XV. századi kastély).
Szabadprogram a belvárosban. Hazaindulás a koraesti órákban.
Az ár tartalmazza
Az autóbuszos utazást és az idegenvezetést.
Az ár nem tartalmazza
- foglalási díj: 500 Ft / fő
- baleset - betegség - poggyász biztosítás: 510 Ft / fő
- Orchidea farm belépő: 5 EUR

Választott utazás: ÚJ!!! Dobronak (Orchidea Farm) és Maribor (Szlovénia második legnagyobb városa) | Terme Maribor | autóbusz | Időpont: 2018-09-02 – 2018-09-02 | Önellátás | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI