Tavaszköszöntő Málta és Gozó Szigetén, Málta, 2018-03-29, Reggeli

Tavaszköszöntő Málta és Gozó Szigetén starstarstar

Tavaszköszöntő  Málta és Gozó Szigetén
Időpont:
2018-03-29 – 2018-04-02
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap / éj
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58769856
123 800 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Fekvese

Máltai varázslat a lovagrend árnyékában! Gozo és Comino hajóval. 

5nap/4éj


1. nap: Budapest–Málta (repülővel)Elutazás Budapest Liszt Ferenc repülőtérről menetrendszerinti repülőjárattal Máltára, majd autóbuszunkkal a Kék Barlanghoz, mely gyönyörű ragyogásával köszönt bennünket. Marsaxlokk halászfalu kikötőjének sárga-piros-kék kishajói igazi emblematikus képsorokra késztetnek bennünket! Szálláshelyünkre érkezünk, ahol 3 éjszakát töltünk el.
2. nap: Pihenés Máltán vagy Gozo és Comino hajóval!Reggeli után pihenhetünk, élvezve a tavaszi napsütést, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: hajóval Gozóra indulunk. Útközben (jó idő esetén) Comino szigeténél (Szent Pál-sziget) a hajóról megtekintjük Kék Lagúnáját. Gozóhoz közeledve kirajzolódnak a sziget hegycsúcsai. Első állomásunk Dwejra védett öble és a képeslapokról jól ismert „kék ablak” helyszíne, mely bennünket is fotóra csábít. Viktóriába, a sziget fővárosába érkezünk, ahol rögtön a Citadellához (erőd) és a katedrálishoz (kívülről) lépcsőzünk, ahol gyönyörű panoráma tárul elénk. Szabadidő a városban (ebédidőben megkóstolhatjuk a paradicsomos bruchettát és a kecskesajttal töltött raviolit), majd a Ġgantija megalitikus templom együttesnél (világörökség) elcsodálkozunk mítoszán, miszerint egy óriás istennő alkotta a több mint 5500 éves, ősi templomokat egyetlen éjszaka alatt... Utolsó állomásunk a Calypso-barlang, ahonnan kitekintünk a végtelen, azúrkék tengerre, majd visszahajózunk Máltára.
3. nap: Pihenés Máltán vagy egész napos kirándulás a szigeten!Egész nap ismerkedhet Máltával, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: egy egész napos kirándulás. Első állomásunk a csodaszép San Anton kertek: az elnöki rezidencia mellett épített kertben a gyönyörűen gondozott növények, szökőkutak, tavak mellett papagájok, hattyúk, kacsák és teknősök várnak. Később Mosta Dómjának gigantikus méretű kupoláját látogatjuk meg, mely a világon a 3. legnagyobb! Az üveg és ezüst kézművesség falujában, Ta Qaliban ismerkedünk mesterségeivel, sőt vásárolhatunk is a művekből. Mdina csendes városába érkezve hangulatos utcái hívogatnak bennünket, sétánk során érezzük a történelmi zarándokhely múltját és jelenét, a középkori hangulatú szűk utcák nyújtotta élményt élvezzük. Szabadidőben egy igazi máltai ebédet fogyaszthatunk (hal- vagy nyúlételek formájában), majd a városfalról kitekintve intünk búcsút. Dingli falun át vezet utunk a Dingli sziklákhoz, ahol csodálatos panorámában gyönyörködünk: a lábunk alatt meredek sziklafal és a tenger, a távolban pedig a Magdolna-kápolna és a lakatlan Filfla-sziget… Szálláshelyünkre térünk vissza, majd rövid pihenőt követően idegenvezetőnkkel Valletta óvárosába, a Felső Barakka térhez érkezünk. A tér kertjének árkádjaiból felejthetetlen képeket készítünk a szemközti Három Város panorámájáról és a Grand Harbourról. Megtekintjük a Szent János társkatedrálist, majd fakultatív lehetőséget kínálunk az estére: jöjjön velünk egy finom gasztronómiai élvezetekkel fűszerezett borkóstolós vacsorára Valletta óvárosában.
4. nap: Búcsú hajózás a Grand Harbour-ban. Málta-Budapest (repülővel)Reggeli után a Grand Harbour, Három Város és Valletta által határolt öbölbe érkezünk. Fakultatív ajánlatunk: hajóról búcsúzunk Máltától, ringatózva tekintünk fel a Felső Barakka tér magasságaiba, be-betekintünk a Három Város által határolt tengeröblökbe, láthatjuk Málta múltját, jelenét és jövőjét. (Aki nem vesz részt a hajózáson, Birgu hangulatos utcáin sétálhat és a San Angelo erődből tekinthet át Valletta festői városfalaira.) Transzfer a repülőtérre, és hazautazás Budapestre.
x
Artablazat

Árak és felárak (1 főre)

Részvételi díj: 123.800 Ft    
Repülőtéri illeték kb.: 42.000 Ft
1ágyas felár: 19.800 Ft
2x vacsora felár: 7.800 Ft
3x vacsora felár: 11.500 FtVálasztható biztosítások:
BBP: 2.260 Ft
Cl PLUS biztosítás*: 8.500 FtUtazás: repülővel és autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***
Ellátás: 4x reggeliFakultatív programok (15 főtől)
Gozo hajóval 15.200 Ft
Málta egész napos kirándulás 9.500 Ft
Borkóstolós vacsora Vallettán 13.500 Ft
Három Város kikötő hajózás 13.000 Ft
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 30 Euro
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 8 EuroMinimális létszám: 20 fő.
Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 12.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 7.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka
Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz: 2018. IV.01.-től
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 13.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 8.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Transzfer, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték, Utasbiztosítás, Fakultatív programok

Választott utazás: Tavaszköszöntő Málta és Gozó Szigetén | Málta | repülő | Időpont: 2018-03-29 – 2018-04-02 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI