Tavaszköszöntő Málta és Gozó Szigetén, Málta, 2018-03-29, Reggeli

Tavaszköszöntő Málta és Gozó Szigetén starstarstar

Tavaszköszöntő  Málta és Gozó Szigetén
Időpont:
2018-03-29 – 2018-04-02
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58769856
123 800 Ft -tól ( | -0 %)
Fekvese

Máltai varázslat a lovagrend árnyékában! Gozo és Comino hajóval. 

5nap/4éj


1. nap: Budapest–Málta (repülővel)Elutazás Budapest Liszt Ferenc repülőtérről menetrendszerinti repülőjárattal Máltára, majd autóbuszunkkal a Kék Barlanghoz, mely gyönyörű ragyogásával köszönt bennünket. Marsaxlokk halászfalu kikötőjének sárga-piros-kék kishajói igazi emblematikus képsorokra késztetnek bennünket! Szálláshelyünkre érkezünk, ahol 3 éjszakát töltünk el.
2. nap: Pihenés Máltán vagy Gozo és Comino hajóval!Reggeli után pihenhetünk, élvezve a tavaszi napsütést, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: hajóval Gozóra indulunk. Útközben (jó idő esetén) Comino szigeténél (Szent Pál-sziget) a hajóról megtekintjük Kék Lagúnáját. Gozóhoz közeledve kirajzolódnak a sziget hegycsúcsai. Első állomásunk Dwejra védett öble és a képeslapokról jól ismert „kék ablak” helyszíne, mely bennünket is fotóra csábít. Viktóriába, a sziget fővárosába érkezünk, ahol rögtön a Citadellához (erőd) és a katedrálishoz (kívülről) lépcsőzünk, ahol gyönyörű panoráma tárul elénk. Szabadidő a városban (ebédidőben megkóstolhatjuk a paradicsomos bruchettát és a kecskesajttal töltött raviolit), majd a Ġgantija megalitikus templom együttesnél (világörökség) elcsodálkozunk mítoszán, miszerint egy óriás istennő alkotta a több mint 5500 éves, ősi templomokat egyetlen éjszaka alatt... Utolsó állomásunk a Calypso-barlang, ahonnan kitekintünk a végtelen, azúrkék tengerre, majd visszahajózunk Máltára.
3. nap: Pihenés Máltán vagy egész napos kirándulás a szigeten!Egész nap ismerkedhet Máltával, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: egy egész napos kirándulás. Első állomásunk a csodaszép San Anton kertek: az elnöki rezidencia mellett épített kertben a gyönyörűen gondozott növények, szökőkutak, tavak mellett papagájok, hattyúk, kacsák és teknősök várnak. Később Mosta Dómjának gigantikus méretű kupoláját látogatjuk meg, mely a világon a 3. legnagyobb! Az üveg és ezüst kézművesség falujában, Ta Qaliban ismerkedünk mesterségeivel, sőt vásárolhatunk is a művekből. Mdina csendes városába érkezve hangulatos utcái hívogatnak bennünket, sétánk során érezzük a történelmi zarándokhely múltját és jelenét, a középkori hangulatú szűk utcák nyújtotta élményt élvezzük. Szabadidőben egy igazi máltai ebédet fogyaszthatunk (hal- vagy nyúlételek formájában), majd a városfalról kitekintve intünk búcsút. Dingli falun át vezet utunk a Dingli sziklákhoz, ahol csodálatos panorámában gyönyörködünk: a lábunk alatt meredek sziklafal és a tenger, a távolban pedig a Magdolna-kápolna és a lakatlan Filfla-sziget… Szálláshelyünkre térünk vissza, majd rövid pihenőt követően idegenvezetőnkkel Valletta óvárosába, a Felső Barakka térhez érkezünk. A tér kertjének árkádjaiból felejthetetlen képeket készítünk a szemközti Három Város panorámájáról és a Grand Harbourról. Megtekintjük a Szent János társkatedrálist, majd fakultatív lehetőséget kínálunk az estére: jöjjön velünk egy finom gasztronómiai élvezetekkel fűszerezett borkóstolós vacsorára Valletta óvárosában.
4. nap: Búcsú hajózás a Grand Harbour-ban. Málta-Budapest (repülővel)Reggeli után a Grand Harbour, Három Város és Valletta által határolt öbölbe érkezünk. Fakultatív ajánlatunk: hajóról búcsúzunk Máltától, ringatózva tekintünk fel a Felső Barakka tér magasságaiba, be-betekintünk a Három Város által határolt tengeröblökbe, láthatjuk Málta múltját, jelenét és jövőjét. (Aki nem vesz részt a hajózáson, Birgu hangulatos utcáin sétálhat és a San Angelo erődből tekinthet át Valletta festői városfalaira.) Transzfer a repülőtérre, és hazautazás Budapestre.
x
Artablazat

Árak és felárak (1 főre)

Részvételi díj: 123.800 Ft    
Repülőtéri illeték kb.: 42.000 Ft
1ágyas felár: 19.800 Ft
2x vacsora felár: 7.800 Ft
3x vacsora felár: 11.500 FtVálasztható biztosítások:
BBP: 2.260 Ft
Cl PLUS biztosítás*: 8.500 FtUtazás: repülővel és autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***
Ellátás: 4x reggeliFakultatív programok (15 főtől)
Gozo hajóval 15.200 Ft
Málta egész napos kirándulás 9.500 Ft
Borkóstolós vacsora Vallettán 13.500 Ft
Három Város kikötő hajózás 13.000 Ft
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 30 Euro
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 8 EuroMinimális létszám: 20 fő.
Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 12.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 7.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka
Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz: 2018. IV.01.-től
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 13.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 8.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Transzfer, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték, Utasbiztosítás, Fakultatív programok

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Tavaszköszöntő Málta és Gozó Szigetén | Málta | repülő | Időpont: 2018-03-29 – 2018-04-02 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI