Rejtett kincsek a Földközi-tengeren, Spanyolország, Spanyol kontinens, Katalónia, Barcelona, 2018-10-20, All inclusive

Rejtett kincsek a Földközi-tengeren

Rejtett kincsek a Földközi-tengeren
Időpont:
2018-10-20 – 2018-10-27
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / éj
Közlekedés:repülő (-)
Ellátás:All inclusive
Utazás száma:63118504
264 900 Ft -tól (272 895 Ft | -3 %)

Leírása a túra
Utazás időtartama: 8 nap/7 éjszaka
Indulási időpont: X. 20.
Utazás: a Wizz Air menetrend szerinti járatával Budapest-Barcelona-Budapest viszonylatban, és a Pullmantur Zenith hajójával
Elhelyezés: választás szerint belső, ablakos vagy balkonos kabinokban
Ellátás: all inclusive
Minimum létszám: 20 fő


1. nap: Barcelona -hajóra szállás
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, érkezés Barcelonába. A repülőtérről 3 órás autóbuszos városnézésre indulunk a katalán fővárosban, melynek során láthatják a modernista építész zseni Gaudi néhány alkotását, köztük a Sagrada Familia, azaz a Szent Család templomot (kívülről). A városnézés érinti a Plaza Catalunyát, a kikötőt, és a Rambla elején a híres Colombus szobrot is. Rövid szabadidő, majd transzfer a kikötőbe, ahol elfoglalhatják választott szállásukat a hajón és megkezdik a felejthetetlen utazásukat.

2. nap: Mahon - Menorca
Reggel érkeznek Mahon / Menorca kikötőjébe. Menorca a Földközi-tenger nyugati részén fekvő, Spanyolországhoz tartozó sziget, a Baleári-szigetek második legnagyobb tagja. Jellegzetes megalitikus építményeiről, csak itt található kamrasírokról (naveta), T-oszlopairól (taula), kőfalairól (talaiot) is ismert. Változatos partvonalának köszönhetően annyi strandja van, mint Mallorcának és Ibizának együttvéve. Menorca erős szeleiről is ismert, amelyek miatt "szeles városnak" is hívják. Viszonylag csendes szigetnek számít, főleg a családok kedvence, itt érintetlen természeti szépségekre, strandokra, és nyugodt pihenésre számíthatnak az ideutazók. A brit történelmi befolyásnak tulajdonítható a helybeliek gin iránti vonzalma, jellemzően keserű citromos üdítővel keverve, Pomada formájában isszák. Továbbindulás a délutáni órákban.

3. nap: Ajaccio
Megérkezés a reggeli órákban Korzika fővárosának kikötőjébe, Ajaccioba, mely az Ajaccioi-öböl északi partján, a környező erdős dombok közötti védett helyen található, kikötője a város északi részén, délről egy félsziget védelmében terül el. A város, mely arról vált híressé, hogy itt született Bonaparte Napóleon, egész évben népszerű a turisták körében. Ajaccioban érdemes felkeresni Napóleon szülőházát, amiben ma a Nemzeti Napóleon Múzeum működik, valamint azokat a barlangokat, ahol a későbbi császár kisgyerekként játszott. Az uralkodó tiszteletének jeléül több utca és tér is viseli a nevét, valamint sok szobrot is találunk róla városszerte. Ajaccio központjában áll a 16. századi citadella, ami még mindig katonai célokat szolgál, tehát a turisták előtt zárva van. Közelében találjuk a reneszánsz katedrálist és a Marechal Foch teret, ami a város legnyüzsgőbb pontja. Ekörül épült ki az óváros tipikus, festői utcákkal és mediterrán házakkal. A délutáni órákban ismét a hullámoké lesz a főszerep, ugyanis folytatják útjukat Olaszország felé.

4. nap: Portovenere
Reggeli kikötés Portovenere településen, mely a La Spezia-öböl nyugati részét határoló félsziget déli végén található és 1997 óta a közeli Palmaria, Tino és Tinetto szigetekkel, valamint a Cinque Terrével együtt az UNESCO Világörökségének része. A város hangulatát a tengerre néző keskeny, magas, színes házak adják, valamint a közöttük kanyargó keskeny utcácskák. Látnivalói közül érdemes megtekinteni az 1198-ban, gótikus stílusban, Péter apostol tiszteletére épített San Pietro-templomot, az 1098-ban, román stílusban épített San Lorenzo-templomot, a XII. században épült erődöt (Castello), a Grotta dell'Arpaia vagy Byron grottóját, egy természetes barlangot, ahonnan Byron indult, amikor átúszta a La Spezia-öblöt. Az esti órákban indulás tovább.

5. nap: Piombino
Érkezés a reggeli órákban a toszkán régió kis településére, a Livorno megyében található Piombinoba. Egyik legszebb része a Piazza Bovio, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre, a Toszkán szigetvilágra, tiszta időben pedig akár Korzika is látható. Itt található a neo-középkori stílusban épített Rocchetta világítótorony is. A Castello di Populonia, azaz a vár, Populonia városrészben található. Az esti órákban folytatják útjukat.

6. nap: Portofino
Ezen a napon Portofino kikötőébe érkeznek, mely a festői szépségű község a Tigullio-öböl nyugati részén fekszik, hat másik községgel együtt alkotja a Portofinói Regionális Természeti Parkot, és itt találjuk a Portofinói tengeri rezervátumot is. Portofino az olasz kisvárosok esszenciája - megvan benne az Amalfi-part vadregényes környezete, a Cinque Terre színes házai, és az olasz Riviéra minden eleganciája - mégsem hivalkodó, igazán hangulatos és szívmelengető hely. Genova hatalmas városától 36 kilométerre találjuk, a híres szomszéd, Rapallo pedig hét kilométerre fekszik. Főbb látnivalói: San Martino templom, San Giorgio templom, 14-15. században épült Nagyboldogasszony templom, Brown-kastély a 16. századból, San Fruttuoso-apátság a 10. századból. A városba vezető utca végén tengerbe futó tér nyílik - a partvonalat követve pedig szebbnél szebb látványban lehet részünk. Mennyei hangulatot idéznek elő az apró teraszoktól szinte karnyújtásnyira ringatózó, az öbölben lehorgonyzott vitorlások. Az olasz konyha ízletes fogásait fogyasztva, szívünk is horgonyt vet itt - apró fájdalom lesz elszakadni ettől a varázslatos helytől.

7. nap: Hajózás a tengeren
Ezt a teljes napot utazással töltik, így aki még nem tette, annak alkalma nyílik arra, hogy megismerkedjen az egy hétre otthonukként szolgáló úszó szállodával. Nehéz lenne megmondani, hogy útjuk során mikor fogják a legjobban érezni magukat, hiszen ennek a hajónak minden része lenyűgöző és számtalan szolgáltatással várja az utasait. A hajó kilenc fedélzete számos lehetőséget kínál a feltöltődésre, kikapcsolódásra. Olyan szolgáltatások közül válogathat, mint például a fitness terem, különböző kávézók, diszkó, könyvtár, színház, úszómedencék, jakuzzi, butikok és kaszinó. A hajó éttermei pedig finomabbnál finomabb kulináris alkotásokkal várják Önt. A Zenith fedélzetén minden korosztály megtalálja a neki való szórakozási lehetőséget, de ha csak egy jó könyv olvasására vágyik, a kikötőből kikötőbe tartó utazása során bármilyen kalandban elmerülhet.

8. nap: Barcelona - hazautazás
Visszaérkezés Barcelonába a reggeli órákban, transzfer a városba, majd ezt követően egyénileg felfedezhetik a város szépségeit, nevezetességeit. Aki pedig egy könnyed napra vágyik, kellemes sétát tehet a belvárosban, ebédre megkóstolva egy helyi specialitást. A délutáni órákban transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre, érkezés késő esti órákban.

A hajóút során foglalható kirándulásokról irodáink adnak bővebb tájékoztatást.
A részvételi díj a feladható csomag árát nem tartalmazza, ára a Wizz Air mindenkori szabályzatának megfelelően módosulhat, a katalógus készítésének időpontjában a 20 kg-os csomag 18.500 Ft-tól foglalható.

Választott utazás: Rejtett kincsek a Földközi-tengeren | Barcelona | repülő | Időpont: 2018-10-20 – 2018-10-27 | All inclusive | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI