NYUGAT-MEDITERRÁN GYÖNGYSZEMEK, Olaszország, 2018-10-17, All inclusive

NYUGAT-MEDITERRÁN GYÖNGYSZEMEK

NYUGAT-MEDITERRÁN GYÖNGYSZEMEK
Időpont:
2018-10-17 – 2018-10-26
Időpont változtatás
Időtartam:10 nap / 9 éj
Közlekedés:- (-)
Ellátás:All inclusive
Utazás száma:53285006
259 000 Ft -tól ( | -0 %)

Lead
Illetékek: 119 000,- Ft/fő, Kötelezően fizetendő szervizdíj a helyszínen: 90 EUR/fő
Leírás
NYUGAT-MEDITERRÁN GYÖNGYSZEMEK

Akár a kézzel festett rusztikus csempék, úgy követik egymás a mediterrán térség színpompás vidékei a festői hajóúton Spanyolország, Portugália, Marokkó és Franciaország csodaszép látnivalóival örvendeztetve meg az utazókat. A gyönyörű, tengerparti Malaga, Picasso, Gaudí és Miró múzsája: Barcelona, Marokkó varázslatos városai: Casabanca és Rabat mellett az utazók barangolhatnak Lisszabon girbegurba utcácskáin, Marseille kikötővárosában és az elragadó Avignonban is. Négy ország – négy merőben eltérő világ szépségei és az MSC Preciosa klasszikusan elegáns hajója teszi teljessé a gazdag útvonalú mediterrán hajóutat.


1. nap

Budapest-Milánó, Genova

Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről közvetlenül Milánóba. Érkezést követően transzfer Genova kikötőjébe, bejelentkezés a hajóra. A kabinok elfoglalása majd vacsora és szállás a hajón.


2. nap

tengeren

Egész napos hajózás a tengeren Malaga irányába. Ezen a napon lehetőség nyílik az MSC Preziosa felfedezésére, számtalan szolgáltatás kipróbálására, animációs programokon való részvételre. A hajó fedélzetén nyolc étterem, kilenc bár, Spa-központ (2 gőzszobával, 4 szaunával, kezelésekkel, elhúzható tetejű medencével, aerobic stúdióval, jóga foglalkozásokkal, napozóterasszal, szépségszalonnal – a szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe). A sportolni vágyók részére kombinált sportpálya (röplabda, kosárlabda, foci), squash, asztalitenisz, felszerelt fitneszterem, kocogó-és futópálya áll rendelkezésre. A szórakozást 4D mozi, F1 szimulátor, színház, diszkó, kaszinó, póker szoba színesíti, továbbá könyvtár, internet kávézó, ajándékboltok, fotó shop és galéria áll a vendégek rendelkezésére.


3. nap

Malaga

Késő délelőtt érkezés Malagába. Spanyolország déli részén, a Földközi-tenger partján fekvő város nemcsak klímája, gyönyörű partszakaszai révén népszerű turista célpont, hanem a világ egyik legősibb városa és Pablo Picasso szülőhelye is. A félnapos fakultatív program egy gyalogos városnézéssel veszi kezdetét Malaga népszerű utcáin és sugárútjain az Alamade Principale-on, melyet zöldellő fák szegélyeznek. Ezt követően látogatás a Katedrálisban, mely az andalúz reneszánsz építészet egyik legkiemelkedőbb alkotása. A székesegyház egy egykori mecset helyén épült fel a XVIII. században. Jellegzetessége, hogy az eredetileg tervezett két tornya helyett pénzhiány miatt csak az egyik készült el, emiatt a köznyelv csak La Manquita-nak, vagyis félkarúnak nevezi. Majd a Gibralfaro erőd felkeresése, mely a XIV. században egy régi föníciai várfok és világítótorony helyén épült. A várból csodálatos panoráma nyílik a kikötőre, a bikaviadalokra használt arénára és a környező hegyekre. Vacsora és szállás a hajón.


4. nap

Casablanca

Kikötés a reggeli órákban Marokkóban. Az egész napos fakultatív kirándulás első állomása Casablanca, mely az ország gazdasági- és haditengerészeti központja. A város szívét az V. Mohamed tér jelenti, ahol a tradíció és a modern stílus keveredik. Ezt követően a világ harmadik legnagyobb mecsetje, a II. Hasszán mecset megtekintése. A belső tér 25.000, míg az épület körül 80.000 hívő befogadására képes, tetejéről éjszaka Mekka irányába világít a fény. Casablanca tengerparti sétányán, a Corniche-on található az éjszakai és a társasági élet központja. Ezt követően továbbutazás Marokkó fővárosába, Rabatba, ahol különleges módon ötvöződik a múlt és a jelen kultúrája, építészete. A mintegy másfél órás autóbuszos utazás után az V. Mohamed Mauzóleum felkeresése, mely II. Hasszán nyughelye is egyben. A híres látnivalók közé tartozik a XII. században épült Hasszán-torony, amely egy befejezetlen mecset minaretje. Ebéd után rövid megállók a Kasbah és az Udayas Múzeumnál, majd a Királyi Palota megtekintése kívülről. Vacsora és szállás a hajón.


5. nap

Tengeren

Ezen a napon lehetőség adódik kipihenni az eddig szerzett élmények sokaságát.


6. nap

Lisszabon

Kikötés a reggeli órákban Lisszabonban. A portugál főváros lenyűgöző metropolisz. A nagy kiterjedésű óvárosban megállt az idő, az eldugott utcákon, a meredek lépcsőkön sétálva szinte a XVIII. században érezhetjük magunkat. Az egykori arab negyed, az Alfama sikátorai rabul ejtenek, és a kacskaringós utcák további felfedezésére csábítanak. Belém történelmi hangulatú városrészének monumentális épületei a földrajzi felfedezések busás bevételeiből épültek, és ennek is kívánnak emléket állítani. Félnapos fakultatív kirándulás során a város főbb nevezetességeit tekintheti meg a csoport. Vacsora és szállás a hajón.


7. nap

tengeren

Útban Spanyolország partjai felé még utoljára bekapcsolódhatnak a hajótársaság által szervezett programok valamelyikébe, kényeztethetik magukat a spa-ban vagy valamelyik étteremben.


8. nap

Barcelona

Barcelona, a Földközi-tenger gyöngyszeme, színes és izgalmas katalán nagyváros. A programok, látványosságok hosszú sora sosem ér véget, az egyedülálló városképet pedig Gaudí gyakran az építészeti dogmákat teljes mértékben elvető alkotásai határozzák meg. A belváros tele van helyiekkel és turistákkal, de legfőképp élettel. Az arra járókat mozdulatművészek, zenészek, utcai művészek szórakoztatják. Picasso, Dalí, Miró merített ihletet e mediterrán mesevárosban. Félnapos fakultatív városnéző program. Vacsora és szállás a hajón.


9. nap

Marseille

Érkezés Marseille kikötőjébe a reggeli órákban. Az egész napos fakultatív kirándulás során a csoport felkeresi Dél-Franciaország két leglátogatottabb városát. Elsőként Marseille-t, ezt követően másfél órás autóbuszos transzfer Avignonba, a pápák városába. A kirándulás ebédet nem tartalmaz. Vacsora és szállás a hajón.


10. nap

Genova

Reggel érkezés Genova kikötőjébe. A délelőtti órákban kijelentkezés a hajóról, majd rövid panorámás városnézés Genovában. Délután transzfer a repülőtérre. Érkezés Budapestre az esti órákban.


Minimum létszám: 20 fő

Időpont: 2018. október 17 - 26. (9 éjszaka)


Az ár tartalmazza:

Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest – Milánó és/vagy Genova – Budapest útvonalon turista osztályon,
transzfer autóbusszal,
9 éjszakai szállás a hajón kétágyas kabinban,
a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata,
panorámás városnézés Genovában,
magyar idegenvezetés,
audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során.


Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.
A részvételi díjon felül fizetendő:

Illetékek: 119.000,- Ft /fő,
A helyszínen kijelentkezéskor fizetendő kötelező szervizdíj (90 EUR/fő)
Fakultatív kirándulások

Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2 %-a; Groupama Garancia betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg kötve az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

Az ár tartalmazza

Indulási időpontok:

2018.10.17. (9 éjszaka)

Hajótársaság: MSC Cruises


Útvonal:
Genova/Olaszország - Malaga/Spanyolország – Casablanca/Marokkó – Lisszabon/Portugália – Barcelona/Spanyolország – Marseilles/Franciaország – Genova/Olaszország


Az ár nem tartalmazza
Malaga

Időtartam: Városnézés kb. 4 óra ebéddel

A Spanyolország déli részén, a Földközi tenger partján fekvő Malaga nemcsak napsütéses időjárása és kiváló strandjai miatt népszerű idegenforgalmi célpont, hanem ez a világ egyik legrégebbi városa és ez volt Pablo Picasso szülővárosa is. Félnapos kirándulásunkon idegenvezetőnk kíséretében végighaladunk a város legfőbb útjain, köztük a zöldellő fákkal szegélyezett Alameda Principal körúton,majd meglátogatjuk a XVI. században épült katedrálist, amely az andalúz reneszánsz építészet legjelentősebb példánya. Ezután a Gibralforo erődöt nézzük meg, majd visszatérés a kikötőbe. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a katedrális és a Gibralforo erőd látogatást még a hajón vissza kell igazoltatni. A vallási helyek meglátogatásához megfelelő öltözet javasolt.

Casablanca & Rabat

Időtartam: egész nap, ebéddel

A kirándulás kitűnő alkalom arra, hogy egyszerre ismerjük meg az ország legnagyobb városát és egyben fő kikötőjét Casablanca-t valamint Marokkó fővárosát Rabatot. Utunkat Casablancaban kezdjük, ahol az első megállónk a V. Mohamed téren lesz a II.Hassan mecsetnél. A világ harmadik legnagyobb mecsete 25.000 hívőt tud belsejébe befogadni és további 80.000 hívőnek pedig a tágas udvaron jut hely. A mecset drámai hatást kiváltó megjelenését tovább fokozza elképesztő fekvése is, az Atlanti óceánba benyúló hegyfokon. A városnézés folytatásaként autóbusszal végigutazunk a város divatos tengerparti útján a Corniche-on, az Anfa és a Habbous negyedeken át egy helyi piacra, ahol nézelődhetünk a piaci forgatagban. Ezután utunkat északi irányba Rabat felé vesszük, ahová kb. másfél órás autóbusz út után érkezünk meg. A városnézés során megnézzük a vakítóan fehér, elegáns V. Mohamed mauzóleumot, a Hassan Tornyot valamint a XII. század elejéről származó befejezetlen mecsetet és minaretet, melynek területén számtalan félig kész falmaradvány és mintegy 300 félbemaradt oszloptöredék található. Megállunk a gyönyörű Udayas Kasbahnál és a Királyi Palotánál is, amelyet kívülről csodálhatunk meg. Az egész napos kirándulás része egy ínycsiklandó ebéd is, mielőtt visszatérünk Casablancába a hajóra.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a túra a hosszú gyaloglások miatt nem alkalmas mozgásban korlátozott vagy kerekes székes utasoknak. Ha a kikötés napja vallási ünnepre esik, a Mauzóleumot csak kívülről tekinthetjük vagy el is maradhat, ha a király akkor a városban tartózkodik, ezekről a hajón adunk tájékoztatást. A vallási helyek meglátogatásához megfelelő öltözet szükséges.

Barcelona

Időtartam: 4 óra

Használja ki az időt és fedezze fel Barcelona látnivalóit egy élvezetes városnézés keretében. A felfedezés a Szent Kereszt katedrálisával a Szent Eulalia katedrálissal kezdődik, amely egyike Barcelona legjelesebb műemlékeinek. Építése a XIII. század végétől a XV. századig folytatódott. A katedrális Barcelona Barrio Gotico negyedében található, amely a város nagy kiterjedésű, érintetlen középkori központja. Az autóbusz elhalad Gaudi két híres épülete előtt; kívülről megcsodálhatjuk a Sagrada Familia templomot és a Casa Batlló-t. A túra a Pueblo Espanol -ban a Spanyol Faluban tett sétával folytatódik. A falu azzal a céllal épült, hogy egy szabadtéri kiállítás keretében bemutassák Spanyolország jellegzetes tájait, épületeit. A hajóra való visszatérés előtt még egy kis időre megállunk a Montjuich hegyen, ahonnan megcsodálhatjuk a pazar kilátást a Belvedere del Alcade mellől.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a Katedrális ünnepnapokon és külön rendezvények alkalmából zárva tarthat. A vallási helyek látogatásakor megfelelő öltözet javasolt..


A fakultatív kirándulásokra min. 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetőt.
 

Szállás
MSC Preziosa szolgáltatások

4 medence, szolárium.
4 étterem, 10 bár (1 szabadtéri poolbár).
SPA, törökfürdővel, masszázzsal, napozóterasszal.
Röplabdapályával, fitnessterem, shufflebord, squash, tenisz.
Konferenciaterem, 4D mozi, színház, diszkó, bowling.
Gyermeksziget, gyerekdiszkó.
Kaszinó, könyvtár, boltok, fotó shop és galéria


Technikai adatok

Méretei: 139.072 tonna, 333,30 m / 37,92 m / 67,69 m
Utasok száma: 4.345 fő
Személyzet: Kb. 1.388 fő
Sebesség: (max.): 24,21 csomó
Áram: 110/220 V
Utasfedélzet: 14 db


Választott utazás: NYUGAT-MEDITERRÁN GYÖNGYSZEMEK | Olaszország | - | Időpont: 2018-10-17 – 2018-10-26 | All inclusive | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI