MEDITERRÁN PILLANATOK, Olaszország, 2018-09-10, Ellátás nélkül

MEDITERRÁN PILLANATOK

MEDITERRÁN PILLANATOK
Időpont:
2018-09-10 – 2018-09-14
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:- (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:53464703
Oszd meg barátaiddal!
179 000 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Lead
Illetékek: 79 000,- Ft/fő, Kötelezően fizetendő szervizdíj a helyszínen: 40 EUR/fő
Leírás
MEDITERRÁN PILLANATOK

Őszi mediterrán barangolásra és ragyogó tájak-városok megismerésére invitál az MSC Hajótársaság ötnapos hajóútja az MSC Orchestra fedélzetén. Marseille tarka színei, a balzsamos klímájú Palma de Mallorca és Barcelona fenséges épületei ízelítőt adnak a Mediterráneum legszebb vidékeiből. Az MSC Orchestra hajója kényelmet, a biztonságot és a stílust jelenti, mely az olasz szépséggel és eleganciával alkot harmóniát.


1. nap

Budapest-Milánó/Genova

Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről átszállással, mentrendszerinti repülőjárattal. Érkezést követően transzfer Genova kikötőjébe, bejelentkezés a hajóra, a kabinok elfoglalása, majd vacsora és szállás a hajón.


2. nap

Marseille

Érkezés a reggeli órákban Marseille kikötőjébe. Egész napos fakultatív kirándulási lehetőség: panorámavárosnézés Marseille városában, és kirándulás Avignon-ba. A kirándulás első megállója a város jelképévé vált, neobizánci stílusban épült katolikus bazilika a Notre Dame de la Garde, melynek kertjéből csodás panorámában is gyönyörködhetnek a résztvevők. A következő állomás a mintegy másfél órányi autóbuszos kirándulással elérhető pápai központ, Avignon városa. Az eredetileg ókori erődítménynek épített pápai palota épülete a legnagyobb éppen maradt középkori gótikus épület Európa szerte. Ma galériák és kápolnák otthona, a pápai hálószobát kézzel festett freskók és brokáttapéták teszik különlegessé. Ebédelésre a palota éttermében van lehetőség. (A kirándulás ára az ebédet nem tartalmazza.) Visszautazás a hajóra, majd vacsora és szállás a hajón.


3. nap

Palma de Mallorca

Kikötés a délelőtti órákban Palma de Mallorca városában. Délután félnapos, fakultatív városnéző program: rövid megálló a gótikus erődítményként épített Bellver kastélynál, mely korábban a spanyol uralkodók nyári rezidenciájaként is szolgált. A kastélyból gyönyörű kilátás nyílik az egész városra. Ezt követően a város ékkövének számító, XIII. században épült gótikus katedrális megtekintése kívülről, és séta a belváros ősi falai közt. A város girbe-gurba utcácskái és régimódi épületei között a szigeten élők a mai napig megőrizték a bikafuttatás hagyományát vagy a messzi földön híres gyöngykagylók tenyésztését. A kirándulás végeztével visszautazás a kikötőbe, vacsora és szállás a hajón. A késő esti órákban kihajózás Barcelona irányába.


4. nap

Barcelona

Kora reggel kikötés Barcelonában, majd délelőtt szabadprogram és délelőtt strandolási lehetőség. A délután megrendezésre kerülő félnapos fakultatív program során Barcelona fő látnivalóival ismerkedhetnek meg a résztvevők egy panoráma-városnézés keretében. Első megállóként a Montjuic-hegyenről Barcelona csodálatos látványában gyönyörködhetnek. A következő ismert épület az UNESCO Világörökség részét képezi: Gaudi világhírű, ám máig befejezetlen neogótikus mesterműve a Sagrada Família, melyet kívülről tekint meg a csoport. Ezután vásárlással egybekötött szabadidő eltöltésére nyílik lehetőség a Placa de Catalunya-n azaz a Katalán-téren, amely Barcelona egyik fő vásárló és szórakozó negyede. A programok befejeztével vacsora és szállás a hajón, majd éjjel utazás Genovába.


5. nap

Genova

Reggel érkezés Genova kikötőjébe. A délelőtti órákban kijelentkezés a hajóról, majd félnapos városnézés Milánóban. Délután transzfer Milánó repülőterére. Érkezés Budapestre az esti órákban.


Minimum létszám: 18 fő

Időpont: 2018. szeptember 10-14. (4 éjszaka)


Az ár tartalmazza:

Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Milánó – Budapest útvonalon, turista osztályon,
transzfer autóbusszal,
4 éjszakai szállás a hajón kiválasztott kabinkategóriában, kétágyas elhelyezéssel,
teljes ellátás a hajón,
panorámás városnézés Milánóban,
a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata.
magyar idegenvezetés,
audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


A részvételi díjon felül fizetendő:

Illetékek: 79.000,- Ft /fő,
A helyszínen kijelentkezéskor fizetendő kötelező szervizdíj (40 EUR/fő)
Fakultatív kirándulások

Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2 %-a; Groupama Garancia betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg kötve az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

Szolgáltatás
{{dynarticle url=/dyncontent-orchestra-hajo-szolgaltatasok}}
Az ár tartalmazza

Indulási időpontok:

2018.09.10. (4 éjszaka)

Hajótársaság: MSC Cruises


Útvonal:
Genova/Olaszország – Marseille/Franciaország – Palma de Mallorca/Spanyolország – Barcelona/Spanyolország – Genova/Olaszország


Az ár nem tartalmazza
{{dynarticle url=/marseille-avignon-nyugat-mediterran-tengeri-hajout-fakultativ-kirandulasok}}
{{dynarticle url=/nizza-nyugat-mediterran-tengeri-hajout-fakultativ-kirandulasok}}
{{dynarticle url=/barcelona-nyugat-mediterran-tengeri-hajout-fakultativ-kirandulasok-bcn02}}
Szállás
{{dynarticle url=/dyncontent-orchestra-hajoleiras}}

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: MEDITERRÁN PILLANATOK | Olaszország | - | Időpont: 2018-09-10 – 2018-09-14 | Ellátás nélkül | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI