Medena Apartmanok, Horvátország, Közép-Dalmácia, 2018-03-24, Ellátás nélkül
Medena Apartmanok
Időpont:
2018-03-24 – 2018-03-31
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:52556658
0 mTávolság a tengertől
  • Légkondícionáló
  • Közv. tengerparton
  • WiFi
  • Gyermekbarát
  • Sport lehetőségek
447 800 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
A Medena apartmanok egy hatalmas, fenyőfákkal borított területen helyezkednek el, a Hotel Medena szomszédságában, Trogir történelmi óvárosától 4 km-re. Kétféle apartman méret áll rendelkezésre, színvonalat tekintve pedig 2 típus közül választhatunk: az apartmanok egy része még nem felújított, de vannak újabb, felújított apartmanok is.
Fekvés
A Medena apartmanok egy hatalmas, fenyőfákkal borított területen helyezkednek el,
Távolságok
Budapesttől kb. 730 km-re található Trogir
Szállás
Szolgáltatások: étterem, szupermarket, recepció, animáció, teniszpálya, sportpályák, minigolf, strandröplabda, vízi sportok, mosoda, széf a recepción , pénzváltó, parkoló.
Felszereltség
2+1 típusú apartman:
az egyszerűen berendezett, klíma, kétágyas hálószoba, fürdőszoba, kombinált konyha és nappali található, a nappaliban 1 fő részére pótágy, terasz, műholdas TV, telefon.

2+1 típusú felújított, apartman:
földszinti, felújított, klíma, kétágyas hálószoba, fürdőszoba, kombinált konyha és nappali található, a nappaliban 1 fő részére pótágy, terasz, műholdas TV, telefon.

4+1 típusú apartman:
az egyszerűen berendezett emeleti, nem felújított, klíma, 2 kétágyas hálószoba, fürdőszoba, kombinált konyha és nappali található, a nappaliban 1 fő részére pótágy, erkély , műholdas TV, telefon

4+1 típusú felújított, apartman:
felújított, klíma, 2 kétágyas hálószoba, fürdőszoba, kombinált konyha és nappali található, a nappaliban 1 fő részére pótágy, erkély , műholdas TV, telefon
Sport és szórakozás
teniszpálya, sportpályák, minigolf, strandröplabda, vízi sportok
Gyerekek
Animáció: 06.15 - 09.15
Előnyök és hátrányok
A strand az apartman elhelyezkedésétől függően 100-250 m-re található.

A standard apartmanokban lehetőség van kisállat elvitelére max 7 kg 20.600 Ft / hét

Étkezések felár ellenében befizethetők

Reggeli: 23.500 Ft / fő / hét Félpanzió : 47.000 Ft / fő / hét
További részletek
Az apartman fel van szerelve az alábbiakkal : törölköző , ágynemű, klíma berendezés
Sat Tv, konyha alapvető felszereltséggel rendelkezik,
Ellátás
Önellátás, felár ellenében reggeli vagy félpanzió befizethető.
Közlekedés
Egyéni
Az ár tartalmazza
Az apartman árát egy hétre, sztornó biztosítást , heti 1x takarítást , víz, áram használatát a 8 nap alatt
Az apartman felszerelései: törölköző, ágynemű, klíma használat SAT TV, konyha alapvetően felszerelve
Az ár nem tartalmazza
Útiköltséget, Betegség-, baleset-, poggyász biztosítást, bejelentkezési díjat.

Feltöltés...


Választott utazás: Medena Apartmanok | Közép-Dalmácia | egyéni | Időpont: 2018-03-24 – 2018-03-31 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI