Lovagvár Apartmanok, Magyarország, Dél-Magyarország, Gyula, 2018-09-28, Önellátás
Lovagvár Apartmanok
Időpont:
2018-09-28 – 2018-10-01
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap / 3 éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:61033921
12 000 Ft -tól ( | -0 %)

Leírás
A vár mellett, a várfürdő bejáratával szemben, műemléki környezetben kínálunk kertes jellegű apartmanokat, belső zárt udvari parkolóval.
1-2, 2-4 vagy 4-6 fő részére szolgáló apartmanjaink közül mindenki megtalálhatja a kedvére valót.
Fekvés
A vár mellett, a várfürdő bejáratával szemben, műemléki környezetben kínálunk kertes jellegű apartmanokat, belső zárt udvari parkolóval.
1-2, 2-4 vagy 4-6 fő részére szolgáló apartmanjaink közül mindenki megtalálhatja a kedvére valót.
Távolságok
150 m-en belül: Gyulai Vár, Gyulai Várfürdő, éttermek
500 m-en belül: Almásy kastély, műemlékek, éttermek
1 km-en belül: központ, éttermek, cukrászdák (100 éves cukrászda)
Szállás
Baráti társaságoknak, 25 fős csoportoknak meeting szobát tudunk biztosítani, előadások, szemináriumok és csoportos tréningek megszervezéséhez.
Felszereltség
Az apartmanok teljesen elkülönítettek, az utcáról saját bejárattal és önálló lépcsőházzal rendelkeznek. Így tehát azt kizárólag az apartman vendégei használhatják. Zárt, saját parkolóval rendelkezünk, ahol gépjárművük biztonságban lehet míg Önök a városban, a fürdőben töltik idejüket.
Gyerekek
3-tól 16 éves korig 50%-os kedvezményt biztosítunk gyermekek részére.
3 év alatt pedig ingyenesen jöhetnek.
Tipp
A közelmúltban felújított Almásy-kastély, a gyulai vár, a vármúzeum, valamint a várszínház és egyéb számtalan gyulai rendezvény változatos programja teszi teljessé az üdülők szabadidejének hasznos eltöltését.
A csónakázó tó és az Almásy-kastély mindössze 4 perces sétára fekszik.
Szökőkutak, sétálóutcák, éttermek, kávéházak, cukrászdák várják az ide látogatókat.
Horgászásra is van lehetőség, a horgászhely 1 km-re van a szálláshelytől.
További részletek
Parkolási lehetőség van az udvarban, amely a Gábor Áron utca felől közelíthető meg.
Ellátás
Önellátáa
Közlekedés
Egyéni
Az ár tartalmazza
Apartman, légkondíció, wifi, felszerelt konyhasarok, ágynemű, törölköző és zárt udvari parkoló.
Az ár nem tartalmazza
IFA: 450 Ft / fő / felnőtt

Választott utazás: Lovagvár Apartmanok | Gyula | egyéni | Időpont: 2018-09-28 – 2018-10-01 | Önellátás | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI