Kitekintés az Atlanti - óceánra - MSC Orchestra - TÉLI AKCIÓ, Olaszország, 2018-01-30, Teljes panzió

Kitekintés az Atlanti - óceánra - MSC Orchestra - TÉLI AKCIÓ

Kitekintés az Atlanti - óceánra - MSC Orchestra - TÉLI AKCIÓ
Időpont:
2018-01-30 – 2018-02-11
Időpont változtatás
Időtartam:13 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Teljes panzió
Utazás száma:49642566
176 050 Ft (-0 %)
Leírás

Indulási időpontok: 2017. december 28., 2018. január 30., február 22., március 27.

Hajó: MSC Orchestra

Időtartam: 13 nap / 12 éj

Ellátás: teljes ellátás

Utazás: egyénileg

Indulási kikötő: Genova

Útvonal: Genova - Marseille - Barcelona - Casablanca - Santa Cruz de Tenerife - Funchal - Malaga - Civitavecchia - Genova

*A kikötők és időpontok változhatnakMSC Orchestra: A látványos MSC Orchestra a hajótársaság egyik fiatalabb hajója. A stílus, kényelem és biztonság keverékét ötvözi. Megszámlálhatatlan szórakozási lehetőséget kínál. Töltsön el egy estét a különböző tematikájú bárokban, vagy a színes programkínálattal rendelkező Covent kerti színházban. Próbálja ki szerencséjét a Palm Beach kaszinóban, vagy mulassa át az éjszakát a diszkóban. Kapcsolódjon ki a wellness részlegen a török- és egyéb élményfürdőkben. A sportolni vágyók is meg találják számításaikat, hiszen számos sportolási lehetőség kínálkozik a hajón. A gyermekeket dzsungel-játszóház, és tini club valamint gyermekmedence várja.Forintban történő fizetés esetén árainkat 1 € = 320 Ft árfolyamon kalkuláljuk.

Gyermekkedvezmények: akár 18 éves korig igénybevehetők.

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat.

Foglalási feltételek

A fenti árak 2017.05.09 – 07.10. közötti foglalás esetén érvényesek, a szabad helyek függvényébenPótágyas kabinok korlátozott számban érhetők elA hajótársaság előzetes bejelentés nélkül árat- és/vagy útvonalat módosíthat/törölhet.Az árak személyenként értendők, és tartalmazzák az italfogyasztást**Az akcióban foglalt kabinok esetében az ár az alábbi italcsomagot tartalmazza:MEALTIME RESTAURANT DRINK PACKAGE – Felnőtt: Korlátlan bor fogyasztás – pohárban felszolgálva - (2 fehér, 2 vörös és 1 rozé válogatás ), ásványvíz, csapolt sör és üdítők az ebéd és vacsora alatt az éttermekben és önkiszolgáló éttermekben. Nem érvényes az à la carte éttermekben. Felhasználási feltételek: A csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár.MEALTIME RESTAURANT DRINK PACKAGE – Gyermek: Korlátlan ásványvíz és üdítő fogyasztás az ebéd és vacsora alatt az éttermekben és önkiszolgáló éttermekben. Nem érvényes az à la carte éttermekben. Felhasználási feltételek: A csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár.
Az ár tartalmazza
az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást (árban foglalt italok: Korlátlan bor fogyasztás – pohárban felszolgálva -  (2 fehér, 2 vörös és 1 rozé válogatás ), ásványvíz, csapolt sör és üdítők az ebéd és vacsora alatt ), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.
Az ár nem tartalmazza
a kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb.10 €/fő/éj, további fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, az útlemondási (a részvételi díj 1,4%-a), valamint a választható Vienna Life betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást .

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI