KIRÁNDULÁS A DÉLVIDÉKEN A DUNA MENTÉN Pétervárad - Belgrád - Nándorfehérvár - Zimony, Szerbia, 2017-09-30, Ellátás nélkül

KIRÁNDULÁS A DÉLVIDÉKEN A DUNA MENTÉN Pétervárad - Belgrád - Nándorfehérvár - Zimony

KIRÁNDULÁS A DÉLVIDÉKEN A DUNA MENTÉN Pétervárad - Belgrád - Nándorfehérvár - Zimony
Időpont:
2017-09-30 – 2017-09-30
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:48391080
9 300 Ft -tól (-0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: KIRÁNDULÁS DÉLVIDÉKEN A DUNA MENTÉN
Leírás
Pétervárad – Belgrád - Nándorfehérvár - Zimony
Közlekedés
Légkondicionált autóbusszal.
Program
Elutazás reggel 5,30 órakor Szegedről Péteváradra. páratlan fekvése miatt a „Duna Gibraltárja” névvel is illetnek. Az itt álló ősi vár 1526-ig magyar kézen volt. Óratornyától csodás panoráma nyílik a Duna folyóra és Újvidék városára. Továbbutazás Belgrádba. Első látnivalónk a Virágok Háza Jugoszlávia vezérének és alapítójának mauzóleuma. Josip Broz Tito emlékművét a belgrádi Jugoszláv Történeti Múzeumban tekinthetjük meg. 1980-ban, halála után sírját virághegyek borították – innen a ház neve. A belgrádi égboltot uraló Szent Sava katedrális a szerb ortodox egyház megalapítójának tiszteletére épült. Oda építették, ahol vélhetően a Szentet is elégették. A katedrális építésének terve 1905-ben kezdődött, de az épület belseje még mindig nincs kész. A katedrális méretei lenyűgözőek (a központi kupola 4000 tonnás!).

A középkori Belgrád-Nándorfehérvár vára évszázadokon át döntő szerepet játszott Nyugat határán. Falai között élethalál küzdelem folyt, ennek nyomán omlatag tornyok vagy kikezdhetetlen tömör bástyák maradtak meg. A mai vár lényegében a XVIII. századi átépítéskor nyert képet mutatja, amelybe a középkori bástyákat, kapukat és a falak egy részét is belefoglalták. Maga a vár több védelmi övezetből kialakított, bonyolult erődrendszer, amely a Kalemegdán-park és Száva közötti dombtetőt, dombaljat foglalja el és Felső- és Alsó várra tagolódik. A déli harangszó azóta is Európa szerte minden délben, minden templomban a nándorfehérvári győzelmet és a magyar hősöket hirdeti. A Duna és a Száva összefolyásánál, a Hunyadiak lerombolt várának udvarán építették fel Zimony ezeréves emlékét. A vártoronyhoz hasonlító, 37 méter magasságú zimonyi emlék a legpompázatosabb valamennyi közül. A város legmagasabb pontján álló Hunyadi-vár falmaradványai között egy torony épült azon a helyen, ahol állítólag a jeles hadvezér kolerafertőzés következtében elhunyt. A köztudatban Hunyadi-toronyként, mint a törökverő hadvezér halálának helyét jelölő emlékmű vált ismertté. Hazautazás. Érkezés a késő esti órákban.
Az ár tartalmazza
A részvételi díj tartalmazza az autóbuszköltséget és az idegenvezetést.
Az ár nem tartalmazza
Külön fizetendő: a belépők (kb. 1000 dinár) és a BBP biztosítás: 630 Ft /fő.

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: KIRÁNDULÁS A DÉLVIDÉKEN A DUNA MENTÉN Pétervárad - Belgrád - Nándorfehérvár - Zimony | Szerbia | autóbusz | Időpont: 2017-09-30 – 2017-09-30 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI