Izrael - Évezredek nyomában II., Izrael, 2017-12-03, Reggeli

Izrael - Évezredek nyomában II. starstarstar

Izrael - Évezredek nyomában II.
Időpont:
2017-12-03 – 2017-12-07
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:50733024
195 000 Ft -tól ( | -0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Izrael - Évezredek nyomában
5 NAP IZRAELBEN

5 nap / 4 éjszaka4 teljes napi programmal! 

Az ár tartalmazza

- repülőjegyet Budapest-Tel Aviv-Budapest útvonalon

- szállást kétágyas szobákban, középkategóriás szállodákban

- reggeli

- transzfert a repülőtérről a szállodáig, és vissza

- légkondicionált autóbuszt az utazás teljes időtartamára

- 1 órás hajózást a galileai tavon

- magyar nyelvű idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

- repülőtéri illetékeket: kb. 59.000,- Ft

- belépőjegyeket: 80 USD

- helyszínen fizetendő szervizdíjat: 35 USD

- esetleges félpanziós felár: 16.000 Ft

- útlemondási biztosítást: 2000,- Ft 

- BBP 2900.-Ft 

- esetleges egyágyas felárat: 55.000,- Ft

- egyéb személyes kiadásokat

Egyéb megjegyzés

Az útlevélnek a hazautazástól számítva 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

A részvételi díj minimum 20 fő esetén érvényes !

Programok

1. nap: Budapest – Tel Aviv – Jeruzsálem

Utazás Budapestről az ELAL Izraeli Légitársaság menetrendszerinti járatával a Ben Gurion repülőtérre, majd autóbusszal Jeruzsálembe. A Via Dolorosa és a Szent Sír Bazilika megtekintése után vacsora és szállás Jeruzsálemben.

2. nap: Jeruzsálem

A reggelit követően indulunk az Olajfák hegyére – Jeruzsálem legszebb kilátójához. Ezután sétát teszünk  Jeruzsálem óvárosában. A Sion-hegyen megtekintjük Dávid király sírját, az Utolsó Vacsora termét, az Elszenderülés templomát. Innen a zsidónegyedbe megyünk; Siratófal. Rövid szabadidő a bazárban, majd délután Betlehemben a Születés Bazilikájában, illetve a Pásztorok mezején teszünk látogatást. Szállás Jeruzsálemben.

3. nap: Judeai sivatag és a Holt tenger – Qumran – Galilea

A reggelit követően korai indulás a Júdeai sivatagba, ott a Megkísértés hegyére. Egészen megközelítjük a Szent György kolostort, innen nézzük meg Jerikó városát. Ezt követően a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez utazunk, útközben megállunk Betániában az eredeti keresztelőhelyen. Következő állomásunk Qumran, a Holt-tengeri tekercsek lelőhelye, majd a Holt-tenger egyik fürdőhelyéhez érve fürdőzés. Ezután észak felé utazunk a Jordán folyó völgyén Galileába. Szállás a Tiberiasban.

4. nap: Jézus Galileai ténykedésének legfontosabb színhelyei

Reggeli után az Arbel-hegyen, a Nemzeti Parkban kezdjük programunkat, ahonnan a gyönyörű kilátás átfogó képet nyújt szinte egész Galileáról. Ezután hajóra szállva egy csendes órát töltünk a tavon, majd utazás a Genezáreti tó körüli szent helyekhez: Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül Mária-Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, majd Tabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumban folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. Délután érkezünk Názáretbe, az Angyali Üdvözlet Bazilikában. Visszautazás a hotelbe, szállás Tiberiasban.

5. nap: Galilea – Tel Aviv – Budapest

Reggeli és a szállodából való kijelentkezés után utunkat felső Galilea felé vesszük, a Karmel hegyre, Muhraka szirtjére utazunk, Illés próféta áldozatbemutatásának helyszínére, majd a Földközi-tenger partján fekvő Caesareába érkezünk. A tenger partján Tel-Aviv-Jaffoba, a művészek és művészetek városát keressük fel. Majd utazás a repülőtérre. Esti indulás Budapestre.


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Izrael - Évezredek nyomában II. | Izrael | repülő | Időpont: 2017-12-03 – 2017-12-07 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI