Utazás keresés

Bízza utazásának megszervezését irodánkra, mert nekünk szakmánk az utazás! Várjuk jelentkezését!

Ország és régió kiválasztása
Részletes keresés
IZRAEL - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS - 2017. ŐSZ - Izrael

IZRAEL - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS - 2017. ŐSZ

IZRAEL - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS - 2017. ŐSZ
Közlekedés:-
Repülőtér-
Indulás:-
Ellátás:-
Leírás
Izraeli körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel


Tel-Aviv – Haifa – Tiberias – Tábor-hegy – Názáret – Akko – Yardenit – Kapernaum – Tabgha - Nyolc Boldogság hegye - Jerikó - Betlehem - Jeruzsálem – Jaffa - Tel-AvivA népszerű csoportos izraeli körutazás megújult programmal, még változatosabb útvonallal várja utasait 2017-ben, nyári és őszi időpontokkal!

Izrael ámulatba ejtő látnivalóit, kulturális kincseit, földrajzi sokféleségét nézve első hallásra hihetetlen, hogy mindez a szépség elfér alig negyed Magyarországnyi területen. Izrael természeti adottságai lélegzetelállítóan változatosak: a kopár Holt-tenger, a termékeny Galilea dombjai-völgyei, a sivatagok és kanyonok, a mediterrán tengerpartok szemet gyönyörködtetőek. A történelmi Júdea és Izrael ókori zsidó királyságainak területén fekvő ország rendkívül gazdag a letűnt korok helyszíneiben: Caesarea lenyűgöző római kori romjai, Akko keresztes kori bástyái, a nyugati fal Jeruzsálemben vagy Mária kútja Názáretben csak egy szelete az ősi látnivalóknak. Izrael szebbnél szebb városokban is bővelkedik. A különleges hangulatú és páratlan Jeruzsálem a judaizmus, a kereszténység és az iszlám szent városa, a bohém és kozmopolita Tel-Aviv a színes gasztronómia, az izgalmas kiállítások és felhőtlen szórakozás otthona.
A népszerű csoportos izraeli körutazás megújult programmal, még változatosabb útvonallal várja utasait 2017-ben, nyári és őszi időpontokkal!

Izrael csoportos körutazás, 1. nap
Elutazás Budapestről Tel-Avivba menetrend szerinti repülőjárattal. Érkezés után transzfer autóbusszal Haifába, ahol a Stella Maris kolostor és a Bahái kert megtekintése, majd utazás Tiberiasba. Vacsora és szállás Tiberiasban.Izrael csoportos körutazás, 2. nap
Reggeli után egész napos autóbuszos kirándulás során a Tábor-hegyen, Jézus színeváltozásának helyszínén látogatás egy ferences templomban, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Jezréel-völgyére. Názáretben az Angyali Üdvözlet Bazilika megtekintése, majd séta az UNESCO világörökség részét képező Akko óvárosában, ahol az arab piac, a keresztes kori falak és a kikötő megtekintése. Vacsora és szállás Tiberiasban.

Izrael csoportos körutazás, 3. nap
Reggeli után a kirándulás a Galileai-tó szent helyeire. Yardenit, a híres keresztelő hely megtekintése után Kapernaumban látogatás Szent Péter házánál, a régi zsinagógánál és az Úr Asztala Kápolnánál. Tabghában a kenyér és halszaporítás csodájának helyszíne és a bizánci mozaik megtekintése. Továbbutazás a Nyolc Boldogság hegyére, a Ferences Kápolnához, mely a Hegyi Beszéd színhelye volt, végül a Béke kilátóról gyönyörű kilátás nyílik az egész tóra, és Galileára. Vacsora és szállás Tiberiasban.Izrael csoportos körutazás, 4. nap:
Reggel elutazás a Jerikóba, ahol Zakeus fája és Elizeus forrásának megtekintése után utazás a Jordán folyóhoz, ahol a zsidók Józsué vezetésével bejöttek a Szentföldre. A folyó másik oldala már Jordánia, a keleti egyház követőinek keresztelő helye. Elutazás a Holt-tengerhez, ahol fürdési lehetőség után egy különleges sivatagi kilátó meglátogatása, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Szent György kolostorra. Továbbutazás Betlehembe, ahol vacsora és szállás.

Izrael csoportos körutazás, 5. nap:
Reggeli után egész napos kirándulás Jeruzsálembe, ahol városnézés során az Olajfák hegyének, a Miatyánk templomának, a Gethsemane-kertnek és Szűz Mária sírjának megtekintése. Séta a Via Dolorosán, követve a Keresztút állomásait egészen a Szent Sír Templomáig a Golgota hegyén, majd látogatás a Nyugati Falnál (Siratófalnál). Vacsora és szállás Betlehemben.Izrael csoportos körutazás, 6. nap:
Reggeli után látogatás a betlehemi Születés templomában, Jézus feltételezett születési helyén, majd kirándulás a Betlehemtől 3 km távolságra található Pásztorok mezejére. Itt jelent meg egy angyal a pásztoroknak, hogy hírül adja nekik a Megváltó születését. Utazás Jeruzsálembe, látogatás a Sion-hegyen, ahol az Elszenderülés Temploma, az Utolsó Vacsora terme és Dávid király feltételezett sírja található, majd a Sion és Jaffa kapuk megtekintése. Séta és szabadidő Jeruzsálem óvárosában. Vacsora és szállás Betlehemben.

Izrael csoportos körutazás, 7. nap:
Reggeli után utazás Ein Karembe, ahol látogatás Keresztelő Szent János templomában és a festői völgy túlsó oldalán található Erzsébet és Szűz Mária találkozásának templomában. A városnézés folytatása Jeruzsálem új részén, ahol a Parlament épülete és a Menóra, az ország jelképének megtekintése. Szabad program a nyüzsgő belvárosban és a Mahane Jehuda piacon. Vacsora és szállás Jeruzsálemben.

Izrael csoportos körutazás, 8. nap:
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd transzfer Tel-Avivba, ahol autóbuszos városnézés. A Karmel piac meglátogatása után séta az óvárosi részen, Jaffában: az óratorony, a bolhapiac, a művész negyed és a világítótorony megtekintése. Transzfer a repülőtérre, majd hazautazás menetrend szerinti repülőjárattal Budapestre.Minimum létszám: 35 fő
Az ár tartalmazza
utazás az EL-AL légitársaság "UP" márkanévvel megjelölt repülőjárataival Budapest–Tel Aviv–Budapest útvonalon 7 éjszakai szállás háromcsillagos szállodákban félpanziós ellátás transzferek kirándulások, városnézések a program szerint baleset, betegség- és poggyászbiztosítás útlemondási biztosítás magyar idegenvezető
Az ár nem tartalmazza
Illetékek kötelező szervizdíj
Szállás
3 éjszaka Tiberiasban, 3 éjszaka Betlehemben, 1 éjszaka Jeruzsálemben, helyi háromcsillagos szállodákban.


A GPS koordináták nem elérhetőek