Hotel San Marino - Lopar, Horvátország, Kvarner, Rab sziget, 2018-09-29, Félpanzió
Hotel San Marino - Lopar
Időpont:
2018-09-29 – 2018-10-06
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / 7 éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:57168666
88 725 Ft -tól ( | -0 %)

A szervező utazási iroda megjelölése : SAN MARINO RESORT - LOPAR
Fekvése
A fővárostól kb. 12 km-re, Loparon található, öt épületből álló szépen és igényesen berendezett szállodaegyüttes, 100-300 m-re a lassan mélyülő homokos Rajska Plaza-i, 1,5 km hosszú strandtól. Family Lopar és Plaza épületek frissen felújítottak 3+*. Lift nincs.
Szobák
felszerelés mindegyikben: fürdőszoba, klíma, TV, telefon, ingyenes WiFi.
Sahara, Rab 2+1 fős:
  2 ágy (pótágyazható), franciaerkély.
Veli Mel 2+1 fős: 2 ágy (pótágyazható).
Family Lopar 2 fős: 2 ágy.
Family Plaza 2+1 fős: 2 ágy (némelyik pótágyazható), erkély.
Hütőbérlési lehetőség: 6 EUR/nap - előre kell jelezni!
Családi szobák

Lopar Junior Suite: 37nm (max 4-5 fő): kétágyas hálószoba, nappali dupla kihúzható ággyal, erkély. A hálószoba és nappali között nincs ajtó.
Egy részük tenger felőli és abban van az 5. ágy is a nappaliban. 
Plaza Junior Suite: 37nm (max 5 fő): kétágyas hálószoba, nappali dupla kihúzható ággyal és egy pótággyal, tenger felőli erkély. A hálószoba és nappali között nincs ajtó. 
Lopar Superior Suite: 46 nm (max 6 fő): 2 db , összenyitható kétágyas hálószoba, nappali dupla kihúzható ággyal, 1 vagy 2 db fürdőszoba.
Plaza Superior Suite: 46 nm (max 6 fő): 2 db , összenyitható kétágyas hálószoba, nappali dupla kihúzható ággyal, 1 vagy 2 db fürdőszoba.
Ellátás
félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora). A vacsorához ital is tartozik (csapolt bor, sör, víz, üdítő).
Szolgáltatások
központi étterem, bár, ingyenes WiFi, gyermekjátszótér, főszezonban felnőtt és gyermek animáció, ezen kívül az üdülőtelepen csúszda, bevásárlóközpont és hangulatos kis éttermek üzemelnek, parkoló. Sport a közelben: teniszpálya, asztalitenisz, minigolf, kisfoci- és kosárlabdapálya, strandröplabda, vízisí, jet-ski bérlés, búvárközpont.
Felárak, díjak
Az ár tartalmazza az üdülőhelyi díjat. Babaágy: 4 EUR/éj. Csak reggelivel: - 7 600 Ft/fő/7 alkalom. Háziállat: 10 EUR/éj.
Minimum tartózkodás
2 éj 07.25-09.01. között, előtte és utána 1 éj.
Fantasztikus akció


Sahara/Rab:
5 % kedvezmény 08.25- 09.08. között!
Lopar:
- 24 % kedvezmény 08.03-08.25. között!
-19 % kedvezmény 09.15-09.26 között!
Plaza:
-19 % kedvezmény 09.15-10.07 között!
Vel Mel:
- 14 % kedvezmény 08.17-08.31. között!
- 19 % kedvezmény 09.23-10.01. között!

Családi csomagárakat és akciókat tartalmazó PDF letöltése ITT!

Turnusváltás
Igény szerint

HORVÁTORSZÁG * KVARNER-ÖBÖL * RAB SZIGET * LOPAR * HOTEL SAN MARINO * AUTÓBUSZJÁRAT HORVÁTORSZÁG *
Kedvezmények

2. ágyon SAHARA/RAB: 12 évig 30%,
3. ágyon (2 felnőtt mellett): 12 évig INGYENES, 12 évtől 30%.
Junior Suite 3. és 4. ágyon: 12 évig INGYENES, 12 évtől 30%.
Junior Suite 5. ágyon: 12 évig INGYENES.
Superior Suite  3. és 4. ágyon: 
12 évig INGYENES, 12 évtől 30%. 
Superior Suite 5. és 6. ágyon:
 12 évig INGYENES.
Gyermek 2 éves korig ingyenes étkezés és ágy nélkül.

Választott utazás: Hotel San Marino - Lopar | Rab sziget | egyéni | Időpont: 2018-09-29 – 2018-10-06 | Félpanzió | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI