Hotel Francoise, Magyarország, Balaton, 2018-09-07, Reggeli
Hotel Francoise
Időpont:
2018-09-07 – 2018-09-09
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap / 2 éj
Közlekedés:egyéni (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:62994063
13 800 Ft -tól ( | -0 %)

Hotel Francoise *** A Balaton partjától 150 méterre található kellemes hangulatú, 60 ágyas, középkategóriás szálloda. 

Ideális családoknak , baráti társaságoknak. A Napfény strand,  zárt kert és játszósarok miatt gyermekekkel kiváló nyaralóhely. A közös terekben ingyenes WIFI kapcsolat használható. A hotel rendelkezik saját étteremmel ,  billiárd és ping-pong lehetőséggel.

A saját napozóstég távolsága kb. 180 m.  A városközpont (szórakozó, bevásárló helyek, napfény strand, vasút, kertmozi) 1,2 km-re fekszik.

Akciós ajánlatokat iránt érdeklődjön a www.hotelfrancoise.hu honlapon 

Szálloda elérhetőségei:

Cím: 8368 Balatonlelle, Köztársaság út 31.

Telefon:+85 889 102

Mobil: +36 70 455 3933

E-mail: hotelfrancoise@cartour.hu

 

Elhelyezés

2-4 ágyas összkomfortos szobákban, ill. két légterű családi szobában (mindegyik TV-vel, mini hűtővel felszerelt)

Szolgáltatások

Térítésmentes:  WIFI a recepción
Térítéses:  kerék-párkölcsönzés, biliárd, ping-pong, parkoló

Az ár tartalmazza

Szállás reggelivel

 

Helyszínen fizetendő

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő 400 Ft/fő/nap - 18 év felett).
Parkolás: 900 Ft/autó/éj


Választott utazás: Hotel Francoise | Balaton | egyéni | Időpont: 2018-09-07 – 2018-09-09 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI