Grönland, a vikingek téli birodalma, Dánia, 2018-02-15, Félpanzió

Grönland, a vikingek téli birodalma

Grönland, a vikingek téli birodalma
Időpont:
2018-02-15 – 2018-02-20
Időpont változtatás
Időtartam:6 nap
Közlekedés:repülő (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:51115547
850 000 Ft -tól ( | -0 %)
Szállás
Hotel
Info

[r] repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

3*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanzió (reggeli és vacsora)

1. Mert olyan időszakban és olyan helyre utazunk, ahonnan, és amikor garantáltan látható északi fény.

2. Mert itt, és sehol másutt kipróbálhat olyan különlegességet, mint a pézsmatulok burger, vagy a grönlandi lazac, melyek igazi csemegék.

3. Mert a kutyaszánozás a grönlandi hómezőkön olyan igazi különlegesség, amelyhez fogható élményt másutt nem talál. 

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

 

Leiras
1. nap: Budapest – Koppenhága

Utazás Budapestről menetrend szerinti járattal Koppenhágába, szállás a dán fővárosban. Érkezés után gyalogos városnéző séta. A dán főváros legfontosabb nevezetességeit ismerheti meg a könnyű séta alatt. Az első megálló a Kishableány szobránál lesz, melyet Hans Christian Andersen meséje ihlette: a kis hableány minden reggel és este a felszínre úszott, kiült a szikára és sóvárogva bámult a part felé, abban a reményben, hátha egy pillantást vethet szeretett hercegére… Ezután látogatást teszünk a Christiansborg palotába, ahol megtekintik a pompás királyi szalonokat és csarnokokat. A palota komplexumot háromszor építették újjá története során. Napjainkban itt tart audienciát a királynő, és itt ülésezik a parlament (Folketing). Vacsora a Papiroen–sziget-en. Szállás Koppenhágában (1 éj).

2. nap: Koppenhága - Kangerlussuaq  

Korai reggeli indulás után délelőtt érkezünk meg Kangerlussuaq-ba, Grönland nemzetközi repülőterére. Találkozás a helyi idegenvezetőnkkel, aki forró kávéval vár minket és máris kezdődik az izlandi programunk. Először a helyi múzeumot látogatjuk meg, ahol a telepesek, az őslakosok életébe nyerünk betekintést, valamint az izlandi légiközlekedés történetébe. Szállás és vacsora Kangerlussuaqban. (3 éj).

Szállás: Hotel Kangerlussuaq 3* 

3. nap: Kangerlussuaq

Reggeli után, kezdődik az ötórás, egyedülálló élményt nyújtó programunk a sarkkörhöz, a jég világába. Négy kerék meghajtású autóbusszal megyünk, tavak, gleccserek mellett haladunk el. Felfedezzük a havas síkságot, sarkköri sivatagot, különleges tájakat Útközben láthatunk rénszarvasokat és pézsma tulkokat is. Visszatérve a szálláshelyünkre megvacsorázunk, majd vacsora után indulunk sarki fény, aurora borealis „vadászatra”. (Egyedi földrajzának és az Északi Sarkhoz való közelségének köszönhetően nem csak az Aurora Borealis (északi fény) természeti jelenséggel találkozhatunk, hanem pl  a Fata Morgana (délibábszerű jelenség). Útközben idegenvezetőnk szájából régi izlandi és viking legendák szólnak, messzi világok lényeiről, fényeiről, amelyek ma is eljöhetnek hozzánk. Közben megelevenedik a táj, misztikus fények lebegnek az égen. Megtaláltuk a sarki fény megbabonázó csodáját. A hideget „Görnlandi kávéval” tartjuk majd magunktól távol.

4. nap: Kangerlussuaq

Reggeli után elindulunk, ahogy már ezer éve is tették az itt lakók, fókabőr ruhát öltünk és csizmát, kutyaszánra ülünk és 8-10 husky kutya repít minket a jégvilágba. Élvezzük a suhanást, a táj szépségét, tisztaságát, az élményt, ember-és állat közös munkájának, együttműködésének egyedülállóságát. Később buszra szállunk és felfedezzük a tundrát és annak élővilágát. Grönlandon több mit 6.000 pézsmatulok él, ennek jelentős része Kangerlussuaq környékén. Este grönlandi büfévacsora vár minket, ezzel búcsúzunk ettől a különleges téli világtól.

5. nap: Kangerlussuaq – Koppenhága

Reggelit követően transzfer a repülőtérre és utazás Koppenhágába. Érkezés után elfoglaljuk a szálláshelyünket a nap hátralévő részében szabad program. Fakultatív Tivoli látogatási lehetőség. A város közepén található Tivoli, Koppenhága híres vidámparkja. A vidámparkban szabadprogram van, melynek során megebédelhetnek (nem tartalmazza a kirándulás ára) vagy elmehetnek vásárolni. A Tivoli a világ második legrégebbi vidámparkja és Koppenhága leghíresebb látnivalója. Teli vad attrakciókkal, zöld oázisokkal, ínyenc éttermekkel, rock koncertekkel és rendszeres a tűzijáték is. Míg a vidámpark attrakciói közül a Demon, a Golden-Tower és Vertigo a felnőtteknek jelent kihívást, addig a The Flying Trunk, a Little-Aviator és a Veterán autók a gyerekek kedvét keresi. A Tivoli egész évben mindenki számára tartogat meglepetést. A nyugodtabb szórakozásra vágyók sem csalódnak, hatalmas zöld területek, tavak és szökőkutak, szép virágok teremtenek itt pihentető légkört. Éjszaka Koppenhágában.

6. nap: Koppenhága – Budapest

Reggeli után menetrendtől függően utazás a repülőtérre, hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal.

 

Programok

Ehhez a körúthoz nem tartozik fakultatív program.

További információk 2
Ismerje meg Grönlandot!
Az ár tartalmazza
a megadott szállást 3*-os szállodákban, kétágyas szobákbanfélpanziós ellátást (reggeli és vacsora)a megadott programokat és belépőket, a meghirdetett látnivalókhoz,fókabőr ruhát a kutyaszánhoza helyszíni közlekedést autóbusszal, négy kerék meghajtásúbusszal, kutyaszánnala magyar nyelvű idegenvezetést 
Az ár nem tartalmazza
repülőjegyet illetékkel kb. 60 000 Ftborravalókatkb. 4 USD/fő/napútlemondási biztosítást 1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBPegyágyas felár 130 000 Ft

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Grönland, a vikingek téli birodalma | Dánia | repülő | Időpont: 2018-02-15 – 2018-02-20 | Félpanzió | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI