Folyami hajóút - 6 napos hajózás a Szajnán - A-ROSA Viva, Franciaország, Párizs, 2018-10-27, Ultra all inclusive

Folyami hajóút - 6 napos hajózás a Szajnán - A-ROSA Viva

Folyami hajóút - 6 napos hajózás a Szajnán - A-ROSA Viva
Időpont:
2018-10-27 – 2018-11-01
Időpont változtatás
Időtartam:6 nap / 5 éj
Közlekedés:- (-)
Ellátás:Ultra all inclusive
Utazás száma:62617635
306 900 Ft -tól ( | -0 %)

Szállás
Hajó
Leírás

1 nap: Párizs:  Érkezés Európa egyik legnépszerűbb fővárosába, becsekkolás a hajóra. Indulás: 19h002 - 3. nap: Rouen: Elbűvölő középkori belváros, fagerendás házak, gyönyörű katedrális, múzeumok, finom sajtok, és rengeteg almából készült finomság várja az ide érkezőket. Itt született Jeanne D'Arc, életének, és rabságának több helyszíne is megtekinthető, az érseki palotában található múzeumben még látható annak a teremnek a romjai, ahol halálra ítélték; és itt festett Claude Monet, a város Szépmávészeti múzeumában számos eredeti impresszionista festmény is megtekinthető.  Érkezés: 11h00, indulás: másnap 24h00.4. nap: Vernon: Maga Vernon is nagyon bájos, ám innen könnyen megközelíthető Giverny, ahol Claude Monet élt 40 éven keresztül - lakóháza ma már múzeum. Érkezés: 08h00, indulás: 23h004 - 5. nap: Párizs: Párizsban annyi a látnivaló, hogy felsorolni is lehetetlen. Aki még nem járt itt, annak érdemes egynapos kirándulás keretében a legfontosabb helyszíneket megnézni, aki meg már járt itt, keresse fel kedvenc helyét! Érkezés: 08h00. 
 

A Premium All Inclusive ellátás tartalmazza: 


a teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora, délutáni teázás),
italok fogyasztása (tea, kávé, kávéspecialitások, üdítők, sör, pezsgő, többféle bor, koktélok, és long drinkek),
15% kedvezmény a Spa szolgáltatásokra,
a fedélzeti szolgáltatások (fitnesz-terem, szauna...) ingyenes használata, 
ingyenes Wifi a fedélzeten. 

 

Osztály leírás

A német A-ROSA hajótársaságot 2000-ben alapították a P&O leányvállalata, és az Aida Cruises testvéreként. Az Aida Cruises-hoz hasonlóan a hajók fedélzetén kellemes, oldott a hangulat, nincsenek kötött öltözködési szabályok, az étkezések sincsenek egy időponthoz kötve. A jó hangulatról még a Premium all Inclusive ellátás keretében egész nap fogyasztható alkoholos és alkoholmentes italok is gondoskodnak – így inkább egy kellemes koktélpartin érzi magát az ember, miközben a hajó fedélzetén van.  A folyami hajókhoz képest több a fedélzeti kikapcsolódási lehetőség: az A-ROSA hajók mindegyikén van Spa, fitnesz-terem, és medence is. 

Hajóadatok

Méretek: 135 m hosszú, 11,4 m széles
Utasok létszáma: 202 fő
Kabinok száma: 99
Áram: 220V 
Utasfedélzet: 3
Szolgáltatások

Lounge, bárral, és táncparkettel,
étterem,
SPA - masszázs-, és szépségápolási részleggel, 
relaxáló szoba,
Fitnesz-terem modern kardio gépekkel, 
tágas napozóterasz, bárral,
shuffle-board, és nagyméretű sakktábla, 
jacuzzi, 
Szobatípusok

Az elegánsan, mégis otthonosan berendezett kabinokban széf, légkondicionáló, TV, hajszárító található. Első fedélzeten: a 14,5 nm-es kabinok ablakkal rendelkeznek. Egy részük háromágyas (két különálló ágy, és egy felső ágy).
Középső és felső fedélzeten: 14,5 nm-es franciaerkélyes kabinok találhatók.  

 

Szállás leírás

Fedezze fel a Szajna legszebb részeit a 2010-ben épült A-ROSA Viva fedélzetén! Fesztelen hangulat, remek ételek, pihenési és kikapcsolódási lehetőségek a fedélzeten, a folyó mentén pedig képeslapra illő városok teszik felejthetetlenné a nyaralását. 

 

Teaser
Párizs | Rouen (2 nap) | Vernon | Párizs (2 nap)

Választott utazás: Folyami hajóút - 6 napos hajózás a Szajnán - A-ROSA Viva | Párizs | - | Időpont: 2018-10-27 – 2018-11-01 | Ultra all inclusive | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI