Földközi-tenger gyöngyei, Spanyolország, Spanyol kontinens, Katalónia, Barcelona, 2018-07-27, Teljes ellátás

Földközi-tenger gyöngyei

Földközi-tenger gyöngyei
Időpont:
2018-07-27 – 2018-08-03
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / 7 éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Teljes ellátás
Utazás száma:61691412
229 250 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Lead
8 nap / 7 éjAIDAprimaFöldközi-tenger gyöngyei
Leírás

AIDA Kreuzfahrten:

A hajótársaság története 1960-ra nyúlik vissza. A német piacon az AIDA a legnagyobb társaság, melynek flottája 13 hajóból áll. A világ különböző térségeiben számos útvonalon közlekednek, melyek között a Földközi-tenger, Kanári-szigetek, Észak- és Dél-Amerika, Karib térség, Észak-Európa és Közel-Kelet is megtalálhatók. A hajózás aktív, nem mindennapi élményét nyújták, különös hangsúlyt fektetve a wellness- és fitness tevékenységekre, melyekről az AIDA Spa & Sports gondoskodik. Számos szórakoztató program, minőségi gasztronómiai kínálat gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

AIDAprima:

A nyár boldoggá tesz, ezért az AIDAprima, a hajótársaság legújabb osztályának egyik tagja mindig napsütéssel várja az utasokat. A Beach Club fényben úszik az új hightech technológiának köszönhetően, így teremtve igazán különleges atmoszférát az utasoknak.A sport szerelmesei vízi csúszda és mászófal közül választhatnak, a spa 5 szaunával, két napozóteraszzal, jacuzzival várja az utasokat. A hajón lévő bevásárlóközpont, az Aidaplaza üzletei két fedélzeten terülnek el. A 360 fokos színpad és a legmodernebb berendezések a színházi előadásokat még színvonalasabbá teszik. A kulináris élvezetekről 9 önkiszolgáló étterem és 12 speciális étterem gondoskodik, az olasz és francia konyha remekművei mellett a ízletes steakeket, suschikat és tenger gyümölcseit is is megkóstolhatják az utasok.Az Aidaprima több üdülési típust egyesít, így Önnek nem kell választania. Kikapcsolódás a pálmafák alatt, akciódús élmények a Four Element-ben, strandparty a Beach Club-ban vagy exkluzív varieté az éjszakai klubban - az Aidaprimán mindezt és még sok mást is átélhet!Kikötési helyszínek és időpotok:

Az útvonalak és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Kérjük nyissa meg fizetési aloldalunkat ezen a linken!

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik - ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél, vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Az ár tartalmazza
Választható indulási időpontok:
2018. október 5., 12., 19., 26.Utazás időtartama:
8 nap / 7 éjUtazás útvonala:
Barcelona, Mallorca, Corsika / Ajaccio, Rom / Civitavecchia, Livorno, BarcelonaKikötőbe való utazás és visszautazás:
egyénilegHajó megnevezése:
AidaprimaElhelyezés:
a választott kabin kategóriábanEllátás:
teljes ellátás italfogyasztással*
Szállás

AIDAprima


Választott utazás: Földközi-tenger gyöngyei | Barcelona | egyéni | Időpont: 2018-07-27 – 2018-08-03 | Teljes ellátás | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI