Dream World Hill Resort & Spa, Törökország, Török riviéra, Side, 2018-10-24, All inclusive

Dream World Hill Resort & Spa starstarstarstarstar

Dream World Hill Resort & Spa
Időpont:
2018-10-24 – 2018-10-31
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / 7 éj
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:All inclusive
Utazás száma:53323872
400 mTávolság a tengertől
  • Légkondícionáló
  • Kültéri medence
  • WiFi
  • Vízicsúszdák
126 574 Ft -tól ( | -0 %)

A szervező utazási iroda megjelölése: Dreamworld Hill
Általános Információk

A 300 szobás szálloda kb. 60 km-re található Antalya repülőterétől, Side belvárosától kb. 5 km-re, Kumköy településen, kb. 350 m-re a saját, homokos tengerpartjától, ahova a szálloda bizonyos időközönként ingyenes shuttle busz járatokat indít. A kertben szabadtéri medence, gyermekpancsoló, vízi csúszdák (melyek április 15. - október 15. között üzemelnek) találhatóak. A napágyak, napernyők, matracok és strandtörölközők a medencénél a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és esti szórakoztató műsorok, alkalmanként élőzene gondoskodik.   A szállodát kikapcsolódni vágyó, családos utasaink figyelmébe ajánljuk. A 2017-ben nyitott szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (török, hal, olasz) – előzetes foglalás szükséges), bárok (lobby bár, medence bár, tengerparti bár, „Heuriger bár”, diszkó bár) és diszkó várja a vendégeket. 

Ellátás

All inclusive ellátás, mely 07:00-24:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben, délutáni tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli leves. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az egyik a’la carte étteremben, de előzetes foglalás szükséges. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás a diszkó bárban térítés ellenében lehetséges. 


Választott utazás: Dream World Hill Resort & Spa | Side | repülő | Időpont: 2018-10-24 – 2018-10-31 | All inclusive | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI