Benelux nagykörutazás (Tavasszal tulipánvirágzáskor), Belgium, Brüsszel, 2018-07-30, Reggeli

Benelux nagykörutazás (Tavasszal tulipánvirágzáskor)

Benelux nagykörutazás (Tavasszal tulipánvirágzáskor)
Időpont:
2018-07-30 – 2018-08-05
Időpont változtatás
Időtartam:7 nap / 6 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58965069
144 235 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése : Benelux nagykörutazás
Kategória: ***
Fekvese

Brüsszel, Antwerpen, Hága, Amszterdam. Zaanse Schans skanzen, Keukenhof vagy Volendam

7 nap / 6 éjszaka

1. nap: Szeged–Budapest–Hegyeshalom–Passau–Mannheim (950 km)Elutazás a hajnali órákban Szegedről Budapest–Hegyeshalom–Bécs–Linz–Passau–Nürnberg útvonalon, rövid pihenőkkel és napközbeni fakultatív ebédelési lehetőséggel a németországi Mannheim környékére, ahol szállásunk lesz.
2. nap: Mannheim-Brüsszel (410 km)Reggeli után Európa „fővárosába”, Brüsszelbe utazunk tovább. Gyalogos városnézésünk során ismerkedünk az emberiség közös örökségét képező nevezetességekkel: a Grand Place, a gótikus városháza, a hangulatos óváros, a híres Manneken Pis szobor, Szent Mihály katedrális, a Királyi Palota és az Igazságügyi Palota (kívülről), Brüsszel Park és Parlament. Megtekintjük a város egyik szimbólumát, a nemrég teljes egészében felújított Atomiumot. Szállásunk Brüsszelben, vagy környékén lesz.
3. nap: Gent-Brugge-Antwerpen (200 km)Ezen a napon Gentbe és Brugge-be, Flandria e gyönyörű városaiba látogatunk. Gentben a történelmi belvárossal ismerkedünk, melynek belvárosát az UNESCO védi, világörökségi helyszín. A város tornyai messze meghatározzák a látképet, elegáns külsőt kölcsönözve ennek a messze földön híres egykori uralkodói székhelynek. Utunkat a meseszép Brugge felé folytatjuk. Városnézés az olaszországi Velencéhez hasonlóan csatornák által szabdalt városban: begina udvar, Szent Vér bazilika, harangtorony, séta a mindig nyüzsgő hangulatos óvárosi piactér kereskedőházai között. Tovább utazunk, szállás Antwerpenben, vagy környékén.
4. nap: Antwerpen-Delft és Amsterdam (400 km)A flamand kulturális és történelmi metropoliszba, Antwerpenbe látogatunk. Sétánk során láthatjuk belvárosát, a régió leghatalmasabb templomát, Rubens lakóházát (kívülről) és a Schelde-torkolatot a város egykori középkori védműveivel. Továbbutazunk csatornák mentén, mélyföldeken át a fajansz, a világhírű kék porcelán és Johannes Vermeer festő városába: Delft-be, mely a régi flamand uralkodók székvárosa és temetkezési helye. Sétálunk belvárosában majd a holland fővárosba, az Amstel folyó partján fekvő Amszterdamba érkezünk. Autóbuszunkból pillantást vetünk a Rijksmuseumra (kívülről), majd gyalogos városnézésünk során a Dam tér, Kalverstraat városrészekben sétálunk. Szállásunk 2 éjszakán át Amszterdamban, vagy környékén lesz.
5. nap: Keukenhof vagy Zaanse Schans skanzen, Marken, Vollendam (tradicionális sajtfarm) és Amszterdam (120 km)Reggelit követően szabadidejét egyénileg tervezheti vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: korán reggel útra kelünk. Áprilisi csoportjainkkal a 32 hektáron elterülő Keukenhofba, Európa legnagyobb virágoskertjébe látogatunk. A látogatókat minden évben elvarázsolja a közel 7 millió nárciszt, jácintot, tulipánt és egyéb szépséges virágot felvonultató farm meseszép világa. További időpontjainkban fakultatív Zaanse Schans skanzen világába érkezünk, ahol 5 ma is működő szélmalomba teszünk látogatást, sajt, csokoládé és fapapucs készítő műhelyeket látogatunk. A hagyományosan zöldre festett kis lakóházak, a régi raktárak és malmok a XVII. - XVIII. századi Zaan vidék hangulatát idézik melyek igazi fotótémák. Hagyományos holland biciklire is pattanhatunk (felár ellenében). Marken színes halászházairól ismert skanzen faluba érkezünk, ahol a XV. században épült első faházak ma is állják a tenger megpróbáltatásait. A házak között sétálunk ki a kikötőjébe, ahonnan áthajózunk Volandamba (hajójegy!). Az IJssel tó partján fekvő halászfaluban a napokban is találkozhatunk tradícionális zöld-fehér népviseletbe öltözött helyiekkel. Egy családi tulajdonban lévő, hagyományos holland farmra látogatunk, ahol bepillanthatunk a világhírű edami és gouda sajtok készítésének folyamatába és meg is kóstolhatjuk a különféle sajtfinomságokat (vásárlási lehetőséggel). A farmon tanúi lehetünk a holland fapapucs faragók boszorkányos ügyességének, és fel is próbálhatjuk ezt a hagyományos lábbelit. A késő délutáni órákban érkezünk vissza Amsterdamba (aki nem vesz részt a fakultatív programokon, szabadidejét Amsterdam belvárosában töltheti). Szabadidő a belvárosban. Fakultatív sétahajózás Amszterdam csatornáin (UNESCO világörökség). Szabadidőben javasoljuk a világhírű Rijksmuseum vagy Van Gogh Múzeum megtekintését egyénileg. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.
6. nap: Rotterdam-Luxemburg -Mannheim (640 km)Reggeli után Rotterdam felé vesszük az irányt. A belvárosban található a hattyú formájú Erasmus híd, valamint az Euromast-torony, amelynek kilátó teraszára lifttel jutunk fel (lábunk alatt terül el Európa legnagyobb kikötője). Tovább utazva az Ardennek hegyein át a különleges fekvése alapján "Észak Gibraltárja"-ként emlegetett Luxemburgba érkezünk. Sétánk során ismerkedünk a Nagyhercegi Palotával (kívülről) és a Dómmal, az Európai Unió helyi intézményeivel. Délután folytatjuk utunkat Németországba, ahol Mannheim környékén lesz szállásunk.
7. nap: Mannheim–Passau– Hegyeshalom–Budapest–Szeged (950 km)

Folyamatos utazás hazafelé rövid pihenőkkel, a Nürnberg–Passau–Linz–Bécs–Hegyeshalom–Budapest–Szeged útvonalon, napközbeni fakultatív ebédelési lehetőséggel. Érkezés Szegedre az éjszakai órákban.


x
Artablazat
A VII.30-i programunk tartalmazza az árfolyam felárat.
Árak és felárak (1 főre) 2018Részvételi díj VII.30.: 144.235 Ft Részvételi díj IX.10.: 145.800 Ft 
1ágyas felár VII.30.: 62.595 Ft1ágyas felár: 58.500 Ft 
6x vacsora felár VII.30.: (20 főtől) 51.145 Ft 6x vacsora felár: (20 főtől) 47.800 Ft Utasbiztosítás (BBP): 5.085 Ft CL PLUS biztosítás*: 7.200 Ft Utazás:autóbusszal Elhelyezés: 6 éjszaka szálloda*** Ellátás:6x reggeli Fakultatív programok (15 főtől) Sétahajózás
(helyszínen fizetendő)
15 Euro Sansee-Schans-Marken-
Volendam Hajóval (hajójegy a helyszínen fizetendő)
35 Euro Belépők és jegyek tájékoztató árai: 100 Euro Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 19 Euro 
Minimális létszám: 35 fő Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!
Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz: – 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 13.000 Ft / 1 fő / éjszaka – 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 8.000 Ft / 1 fő / éjszaka – 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
Az ár tartalmazza
Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető
Az ár nem tartalmazza
Utasbiztosítás, Fakultatív programok

Választott utazás: Benelux nagykörutazás (Tavasszal tulipánvirágzáskor) | Brüsszel | autóbusz | Időpont: 2018-07-30 – 2018-08-05 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI