Atlantis Parkview Apartman, Görögország, Görögország kontinens, Olymposz Riviéra, Paralia, 2018-05-22, Ellátás nélkül
Atlantis Parkview Apartman
Időpont:
2018-05-22 – 2018-05-29
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:58811959
6 900 Ft -tól ( | -0 %)
Fekvése
Kitűnő fekvésű, hangulatos apartmanház a homokos tengerparttól kb. 150 m-re, a település központjától és a sétálóutcótál pár lépés távolságra. A sétálóutcűn és a környező ucákban éttermek, kávézók és kis üzletek sora várja a nyaralókat. A apartmanház földszintján ajándékbolt üzemel.
Stúdiók
egylégteres, hálórész konyhasarokkal, fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel. Továbbá igény esetén légkondicionáló (4€/apartman/nap – helyszínen fizetendő), ingyenes WiFi, TV, konyha alapfelszereléssel (kétlapos rezsó, 2 fazék, 1 serpenyő, kávékiöntő, létszámnak megfelelő tányér és pohár), mikrohullámú sütő, hűtő, műanyag asztal és székek, erkély. Meleg víz csak a fürdőszobában van.
Elhelyezés

III. emleten:
3db 2+2 ágyas
(1 dupla ágy + 2 egyszemélyes ágy vagy 2 dupla ágy)
2db 2+1 ágyas ( 1 dupla ágy + 1 egyszemélyes ágy)
1db 2 ágyas ( 1 dupla ágy)
Ellátás
önellátás, térítés ellenében reggeli, vacsora vagy félpanzió kérhető egy közeli szálloda éttermében (max. 400 m)
Szolgáltatások
kis előtér, csomagtárolási lehetőség, parkolás az utcán, a házban lift nincs.
Felárak, díjak

Reggeli: 19 500 Ft/fő/7 éj. Vacsora: 31 500 Ft/fő/7 éj. Félpanzió: 46 500 Ft/fő/7 éj.
Helyszínen fizetendő
Üdülőhelyi díj: 0,5€/studió/éj.
Minimum tartózkodás
7 éj.
Előfoglalási kedvezmény
csak szállás esetén:
02.28-ig  10%
04.06-ig    6%
Turnusváltás
kedd.

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Atlantis Parkview Apartman | Olymposz Riviéra | egyéni | Időpont: 2018-05-22 – 2018-05-29 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI