Albánia rejtett kincsei - körutazás Közép- és Dél-Albániában magyar nyelvű idegenvezetővel, Albánia, 2017-10-03, Félpanzió

Albánia rejtett kincsei - körutazás Közép- és Dél-Albániában magyar nyelvű idegenvezetővel starstarstar

Albánia rejtett kincsei - körutazás Közép- és Dél-Albániában magyar nyelvű idegenvezetővel
FM
Időpont:
2017-10-03 – 2017-10-07
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:50802298
159 900 Ft -tól (-0 %)


1. nap: Tirana

Elutazás kora délután Budapestről a Wizzair járatával Tiranába. Érkezés után transzfer Tiranába, autóbuszos városnézés majd séta a belvárosban. Szállás elfoglalása, vacsora.

2. nap: UNESCO Világörökség albániai ikervárosai: Berat és Gjirokastra

Reggeli után utazás Berat-ba. Megnézzük a keresztény óvárost a Várban, ahol 14 templom található. Köztük van a Szent Mária Alvása nevű, ahol a híres albán ikonfestő, Onufri múzeuma van. Utána séta a várban majd lemegyünk a mohamedán alsóvárosba, ahol megnézünk egy dzsámit és egy teqét is, valamint a festői Mangalem negyedet.

Koradélután tovább utazunk Gjirokastrába, Albánia másik múzeumvárosába. Érkezés a késő délutáni órákban, szállás vacsora.

3. nap: Butrinti ókori romvárosa, UNESCO Világörökség

Reggeli után a Néprajzi Múzeum – Enver Hoxha szülőházának megtekintése – és séta az óvárosban, az egyedi óriásházak között. Itt tekinthető meg a világhírű albán

író, Ismail Kadare szülőháza. Ezután továbbutazunk Butrintiba, amely 2200 éven át meghatározó városa volt a környéknek. A múzeum és a romváros megtekintése után utazás Sarandába, szállás elfoglalása, vacsora. Este séta a tengerparti korzón.

4. nap: Albán Riviéra

Reggeli után utazás a tenger és a 2000 méter magas hegyek között, apró öblök mellett, hegyi városkákon át. Útközben megnézzük Ali Pasa Tepelena kis félszigetre

épült várát a Porto Palermoi öbölben, majd a LLogora hágón átmenve Vlorába érkezünk. Itt rövid sétát teszünk, majd Durresbe utazunk. Szállás, vacsora.

5. nap: Durres, Kruja

Reggeli után rövid városnézés Durresben – 15 000 fős amfiteátrum – séta a városban. Utána elmegyünk Szkanderbég városába, Krujába. A várban megnézzük a Nemzeti

hős múzeumát, utána vásárlási lehetőség a turistabazárban. Délután transzfer a repülőtérre, majd menetrend szerint hazautazás Budapestre.

Az ár tartalmazza

a repülőjegyet, a szállást 4 éjszakára 3*-os hotelekben, a félpanziós ellátást (reggeli és vacsora, az italfogyasztás külön fizetendő), a leírás szerinti programokat, az autóbuszt a programok során, a magyar nyelvű helyi idegenvezetést, szobánként 1 db feladható csomagot (23 kg-ig)
 

Az ár nem tartalmazza

Külön fizetendő: a repülőtéri illeték, a belépőjegyek, a BBP biztosítás, a z útlemondási biztosítás (1,5%), a személyes kiadások, további feladható csomagok

 

Ellátás

félpanzió


Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Albánia rejtett kincsei - körutazás Közép- és Dél-Albániában magyar nyelvű idegenvezetővel | Albánia | repülő | Időpont: 2017-10-03 – 2017-10-07 | Félpanzió | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI