ADANA APARTMANHÁZ, Horvátország, 2018-05-17, Ellátás nélkül
ADANA APARTMANHÁZ
Időpont:
2018-05-17 – 2018-05-24
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:55553286
32 202 Ft -tól ( | -0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: ADANA APARTMANHÁZ - KRK város
Fekvése
Krk-szigeten, Krk városban fekszik, 900-m-re a kiépített és kavicsos strandtól és a központtól, csendes helyen, domboldalban.
Stúdiók
S2 ágyas: 24 nm/1 db; földszinti (egylégterű, kétágy, konyhasarok, mikro, kávéfőző, klíma, TV, fürdőszoba, terasz).
Apartmanok
B4 ágyas: 48-56 nm/2 db, 2. emeletiek (2 hálószoba, nappali pótággyal, klíma, TV, konyhasarok, mikró, kávéfőző, mosogatógép, fürdőszoba, erkély). A kisebbik 1 főre, míg a nagyobbik két főre pótágyazható.
Ellátás
önellátás
Szolgáltatások
ingyenes WiFi, parkolási lehetőség.
Felárak, díjak
Az ár tartalmazza az üdülőhelyi díjat. Gyermek 3 évig ágy nélkül: 15 500 Ft/fő/7 éj. Háziállat: bevinni tilos.
Helyszínen fizetendő
Ökológiai adó: 0,15 Euro/fő/éj és egyszeri bejelentkezési díj: 2 Euro/fő.
Minimum tartózkodás
4 éj, kivéve 06.01-09.01 között: 7 éj.
Fantasztikus akció
7=6 akció 06.16-ig és 09.08 után.
Előfoglalási kedvezmény
2018: Fantasztikus akcióval összevonható!
10% 01.16-ig
8% 02.28-ig
6% 04.06-ig
Turnusváltás
06.01-09.01 között szombat, egyéb időpontban igény szerint.

HORVÁTORSZÁG * KRK-SZIGET

AUTÓBUSZJÁRAT HORVÁTORSZÁGBA

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: ADANA APARTMANHÁZ | Horvátország | egyéni | Időpont: 2018-05-17 – 2018-05-24 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI